Новата перла на ЦСКА проговори за договора си

Футбол

Новата перла на ЦСКА проговори за договора си

10071
преди 4 часа
Новата перла на ЦСКА проговори за договора си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Договорът на Илиан Илиев-младши с ЦСКА е до лятото на 2026 година, разкри той пред "Тема Спорт".

препоръчано

Плеймейкърът подписа с армейците като свободен агент, след като в последните 3 сезона бе обвързан с кипърския Аполон Лимасол, но през лятото разтрогна по взаимно съгласие. През миналия сезон той прекара периоди под наем в гръцкия Кифисия, който впоследствие изпадна от елита, и родния си Черно море през пролетта.

Любопитно е, че Илиев е вторият футболист, окичил се със сребърните медали за сметка на ЦСКА, който подписа с армейците. Първият бе вратарят Иван Дюлгеров, който също е юноша на варненци и пристигна като свободен агент, след като договорът му с клуба изтече.

свързани новини

Двамата се познават от повече от десетилетие от школата на Черно море. Стражът парафира за 3 години с ЦСКА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 55
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК