Новата плеймейтка: Куката първи ми честити титлата!

ТОП НОВИНАТА

Новата плеймейтка: Куката първи ми честити титлата!

28911
на 21.11.2012
Новата плеймейтка: Куката първи ми честити титлата!
Автор:   Явор Белчев
Новата плеймейтка - Силвия Бахатин, отрече да има връзка с актьора Мариан Вълев, добил популярност, като Куката от сериала „Под прикритие". Сексапилната блондинка обаче разкрива, че двамата са много добри приятели, пише Lyfestyle.bg „Той ме подкрепи за участието ми в конкурса,беше първият, който се обади след финала", довери Силвия. Новата секс бомба не си пада по спортисти и твърди, че не би избрала нито мъж като Багата, нито такъв, като Валери Божинов. „Не бих избрала нито един от двамата. Освен да ми допада визуално, аз търся в един мъж добротата, уважението и да бъде отговорен към хората около него. В днешно време имам чувството, че мъжете не ценят семейството като съюз, а за мен е важно мъжът до мен да е готов да се грижи за семейство", разкрива сексапилната блондинка пред „България днес". Плеймейтката е убедена, че се отличава сред останалите носителки на титлата и чрез знанията, които има. „Знанията ми по география са добри, като на един средно интелигентен човек с обща култура. По отношение на Златките - не ги коментирам - те са само две, а носителките на титлата плеймейт са общо 8, така че не могат да бъдат представителни за титлата", казва още Силвия.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК