Новата първа дама на България: Доброто побеждава не само в приказките

Новата първа дама на България: Доброто побеждава не само в приказките

29745
на 14.11.2016
Новата първа дама на България: Доброто побеждава не само в приказките
Автор:   ПИК

След победата на Румен Радев, Десислава Генчева публикува във Фейсбук песен на Manowar

Новата първа дама на България - Десислава Генчева, публикува във Фейсбук профила си песента на Manowar "The Crown and The Ring", след като стана ясно, че Румен Радев ще бъде новият държавен глава.

препоръчано

"Явно доброто побеждава не само в приказките. Особено, когато сме обединени около смислена кауза! А каузата в случая се нарича България! И е пълна със смисъл!", написа още съпругата на бъдещия президент на България.

"Доброто всъщност винаги побеждава, просто живеем постоянно под грешни внушения. Важното е да вземем доброто в ръцете си и всеки ден по малко и по повече да правим добро", гласи първият коментар под статуса на Генчева.

"Честито и на Първата дама! В пълен музикален синхрон!", "First Lady !!!!!!congratulations!!!!!", продължават коментарите на Фейсбук приятелите й.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 26 септември - успехът не е изоставил Телците, Козирозите да се предпазват от грешки
ПИК TV x
ПИК TV: Екшън в парламента! Костадинов към ДПС: Кметовете ви са феодали. Оядохте се, охранихте се. Това вече няма да ви се получи (НА ЖИВО) ПИК TV: Екшън в парламента! Костадинов към ДПС: Кметовете ви са феодали. Оядохте се, охранихте се. Това вече няма да ви се получи (НА ЖИВО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК