НОВА АВАНТЮРА: Мата Хари се лепна на Николай Денков (СНИМКА)

Епицентър

НОВА АВАНТЮРА: Мата Хари се лепна на Николай Денков (СНИМКА)

706472
на 08.12.2023
НОВА АВАНТЮРА: Мата Хари се лепна на Николай Денков (СНИМКА)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жената на скандалния бизнесмен Пламен Бобоков си набеляза нова жертва по висшите етажи на властта. Отново министър-председател.

препоръчано

Този път на мушката на Христина Бобокова е акад. Николай Денков. Чевръстата пловдивчанка го приклещи по време на събитието "Банкер на годината", които се проведи преди няколко вечери.

Наблюдателни гости на проявата докладваха, че нашенската Мата Хари фиксирала Денков отдалеч и грациозно, но за сметка на това напористо, тръгнала да си проправя път, за да му се натресе без покана, писа "Краймс.бг".

Папарашка снимка показва сластния поглед, който Христина хвърля на академика. Ротационният премиер пък видимо изглежда в небрано лозе, смутен до немай къде от появата на палавата изкуствоведка.

Очевидци се кълнат, че двамата си разменили телефоните и Бобокова дори го набрала, за да запамети номера й.

Дали Мата Хари и този път е правила тайни записи - един Господ знае.

Мъжът на Христина, Пламен Бобоков, е спряган за мастит спонсор на ПП-ДБ, а на задната седалка в джипа му редовно се возят Христо Иванов и други костюмари от Министерски съвет и Народното събрание.

Русенският олигарх реши да инвестира в "Промяната" веднага след излизането си от ареста през 2020 г., а откакто Кики и компания дойдоха на власт, дружествата му се облажиха солидно. Едно от тях дори влезе в скандален списък за финансиране от плана за компенсации в енергетиката, но след светкавична намеса на парламента, поредното лапане беше замразено. Поне за сега.

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 52
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК