НОВА БОМБА В ПИК! Докато гърми сексскандалът в София, Киро и Лена прекараха нощта заедно в хотел "Хаят" в Солун. Вози ги правителственият самолет (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

НОВА БОМБА В ПИК! Докато гърми сексскандалът в София, Киро и Лена прекараха нощта заедно в хотел "Хаят" в Солун. Вози ги правителственият самолет (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

663969
на 11.06.2022
НОВА БОМБА В ПИК! Докато гърми сексскандалът в София, Киро и Лена прекараха нощта заедно в хотел Хаят в Солун. Вози ги правителственият самолет (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Гърми скандал след скандал!

препоръчано

Брилянтни източници на ПИК ни пратиха ново видео с Кирил Петков и Лена Бориславова.

Видеото е от снощи, между 21,30 и 22 часа, и е заснето в ресторанта на петзвездния хотел „Хаят“ в Солун, на околовръстния път за летището.

На кадъра Киро и Лена вечерят неформално с неизвестен мъж и си говорят за самолетите  F-16.

По данни на очевидци след това се оттеглят в покоите си и прекарват заедно цялата нощ.

Тази сутрин в 10,30 часа сутринта правителственият самолет е кацнал в София от Солун, а за романтичната двойка е било подсигурено полицейско трасе.

Ситуацията е повече от скандална, защото докато премиерът и говорителката му са се гушкали в „Хаят“, в София гърмеше сексскандалът с видеото, тиражирано от ПИК.

Петков и Бориславова са вдигнали правителствения самолет снощи, за да прекарат мигове на усамотение в Солун. Не е известно пътуването им да е било наложително по служебна линия.

Припомняме, че Кирил Петков е семеен с три деца.

ОЧАКВАЙТЕ ГОРЕЩИ ПОДРОБНОСТИ!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 5 декември - изключителен успех очаква Близнаците, запознанствата са разочароващи за Скорпионите
ПИК TV x
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО) Нидал Алгафари пред ПИК TV: Спешно министри на ГЕРБ и ДПС! Смяна в МВР и нови областни управители! Асен Василев не може да се справи (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК