НОВА БОМБА: Дъщерята и зетят на Мая Манолова - висши чиновници в правителството на Борисов. Ралица и Мартин - главни експерти в две министерства, докато майката бута властта! На сватбата си младите записват видео: "Ние сме БСП и се гордеем с това!" (ДОКУМЕНТ/ВИДЕО)

Политика

НОВА БОМБА: Дъщерята и зетят на Мая Манолова - висши чиновници в правителството на Борисов. Ралица и Мартин - главни експерти в две министерства, докато майката бута властта! На сватбата си младите записват видео: "Ние сме БСП и се гордеем с това!" (ДОКУМЕНТ/ВИДЕО)

540592
на 28.08.2019
НОВА БОМБА: Дъщерята и зетят на Мая Манолова - висши чиновници в правителството на Борисов. Ралица и Мартин - главни експерти в две министерства, докато майката бута властта! На сватбата си младите записват видео: Ние сме БСП и се гордеем с това! (ДОКУМЕНТ/ВИДЕО)
Автор:   Данка Радева

Това е материал за онези, които сериозно вярват, че Мая Манолова е алтернатива на статуквото, автентичен борец срещу властта, носител на промяната.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Дъщерята на омбудсманката Ралица Миленова Манолова - Мирчева е висш служител в правителството на Бойко Борисов, научи ПИК, а информацията ни бе потвърдена от Министерския съвет.

Ралица, която нашумя с луксозния си имот на столичната улица "Алабин", заема престижната позиция главен експерт в главна дирекция "Европейски фондове, международни програми и проекти" в министерството на труда и социалните грижи. Основната й заплата е около 1650 лв. Назначена е от Ивайло Калфин през 2014 г., социален министър в тогавашния кабинет на Бойко Борисов. 

Както е известно, Калфин бе съпартиец на майката Мая Манолова в БСП.

Ралица Манолова продължава да заема високата позиция, въпреки че официално членува в БСП, показа проверка на ПИК.

Интересно е, че и съпругът на Ралица - Мартин Ивайлов Мирчев (зет на Манолова), също заема изключително висока длъжност в българското правителство. Той пък е главен експерт в земеделското министерство, работи в дирекцията, която отговаря за раздаването на еврофондове по програмата за селските райони. Основната му заплата е 2071 лв. Назначен е от кабинета на Пламен Орешарски и се подвизава там и до днес.

Орешарския е любимият премиер на Мая Манолова. Тя дори се появи на публични мероприятия с потник "Дайте шанс на Орешарски!".

Едно семейство - двама главни експерти в правителството на Борисов на ключови длъжности в усвояването на европейските пари!

Любопитен детайл е и че и Ралица, и мъжът й Мартин официално членуват в БСП. Мартин Мирчев дори е ръководител на младежката организация на левицата в Кюстендил, родния град на Мая Манолова. Самата тя обаче се кълне, че била...аполитична и безпартийна.

Предлагаме ви любопитен домашен видеоклип от сватбата на Ралица и Мартин. На видеото, в миг на еуфория, те се провикват: "Ние сме БСП, ние сме БСП...и се гордеем с това"...

На водещите снимки виждате Ралица и Мартин в типична поза - и двамата се славят като върли любители на чалготеките, обичат да купонясват до първи петли по скъпарски заведения в София, Кюстендил и на морето и да мятат салфетки... 

Та значи да обобщим - докато дъщеря и зет консумират облагите на властта като висши правителствени чиновници, майката Манолова...бута властта и правителството!

Браво Мая, браво Манолова, браво и на вас - наивници, които ще гласувате за новото лице на кметските избори в София.

Жената си е построила социализма. От една страна граби с шепи от държавата - дъщеря, зет, самата тя с 8 бона заплата като омбудсман...От друга - прави се на първа опозиция, дисидент, мъченик на режима.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК