Вход
София
Времето в София 26 o C

НОВА БОМБА - Топ токсиколог разкри: Отровиха Бриго Аспарухов. Веществото беше сипано в...

НОВА БОМБА - Топ токсиколог разкри: Отровиха Бриго Аспарухов. Веществото беше сипано в...

на 12.02.2019
56391
26
НОВА БОМБА - Топ токсиколог разкри: Отровиха Бриго Аспарухов. Веществото беше сипано в...
Автор: ПИК
12.02.2019
26
56391

България разполага с качествена апаратура, ние имаме добре подготвени химици, които могат да идентифицират почти всички химични вещества. Това заяви пред Би Ти Ви токсикологът проф. Никола Александров по повод случая "Гебрев" и последвалите коментари, че бизнесменът през 2015 г. е бил подложен на химическа атака с вещество от типа "Новичок".

ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Проговори Бойко Ноев - експертът бил до леглото на Гебрев във Военна болница

ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Проговори Бойко Ноев - експертът бил до леглото на Гебрев във Военна болница

Свидетел съм по делото. Бях до леглото на Гебрев и сина...

на 12.02.2019

Проф. Александров потвърди твърденията на прокуратурата, че Емилиян Гебрев се е натровил с пестициди, консумирайки "салата с рукола": "Остатъчни пестициди в продуктите, които консумираме, има постоянно. Само преди месеци имаше такъв случай с пестициди в спанака, около които се вдигна голям шум... Що се отнася дали пестицидите в една салата могат да те вкарат в болница, това е факт. След няколко минути се получава въздействие върху организма. Ако се сложи в кафето, пестицидът може да окаже същото въздействие. Но пестициди има в листни зеленчуци, както и в яйца, не и в кафето". 

"Аз съм лекувал Бриго Аспарухов. Отровен беше. Отровата беше поставена в кафе. Аз не вземам отношение кой го е отровил. Той беше отровен, както и неговият говорител", заяви още проф. Никола Александров.

Бившият директор на ЦСБОП Тихомир Стойчев заяви на свой ред, че оръжейният бизнесмен Емилиян Гебрев е свързан тясно с Русия: "Господин Гебрев беше обект на нашата служба към 91-92 г. Когато създадохме ЦСБОП през 1991 г., част от документите, водещи се във Второ и Четвърто управление, бяха прехвърлени при нас. Започнахме работа по тях. Оказа се, че господин Гебрев беше внесъл от Ижевските машиностроителни заводи пистолет, който бе изработен за руските спецслужби. Това е един уникален пистолет. Проблемът е, че за да бъде внесен в България, беше нарушен законът в страната". 

"Господин Гебрев е свързан и с бизнеса с каптагон... Много чужденци и сега търсят този каптагон, особено в райони на военни действия, тъй като това вещество не позволява да се спи, повишава прага на болка, на психическа и физическа издържливост. Към този период в България се появи един високопоставен служител на руските спецслужби, който по-късно бе отвлечен. Изчезна за повече от 10 дни, в един момент се появи изхвърлен някъде в района на Казанлък, но той отказа да ни съдейства", отбеляза още бившето спецченге.

"Всеки, който търгува с подобни неща - оръжие или психотропни вещества, знае, че стъпва върху тънък лед", категоричен бе Стойчев. 

ГОРЕЩА ТЕМА: Експерт по химическите оръжия разясни дали Гебрев е отровен с "Новичок"

ГОРЕЩА ТЕМА: Експерт по химическите оръжия разясни дали Гебрев е отровен с "Новичок"

Това е един от силно токсичните инсектициди, но няма нищо...

на 12.02.2019

"Мъже като господин Гебрев работят за държавата. Когато държавата се разпада и властта е нестабилна, тези мъже започват да работят контрапродуктивно и средствата отиват само за тях", заяви още той.

"Едва след случая "Скрипал" имам чувството, че България ще обслужи версии, издигнати от правителството във Великобритания... Аз не вярвам, че руснаци са тровили Гебрев и не вярвам дори в тезата, че той е консумирал отровена храна", заяви Тихомир Стойчев.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(26)
1
Едно от най-важните неща, които открихме след проучването за Николай Бареков е това, че е наполовина от албански произход и е много вероятно да е вербуван от албански и турски структури, които са му давали съвети как да мами, ограбва и разсипва политици и бизнесени с цел да се руши българската и европейска стабилност и сигурност и да се прокарва опасното влияние на тези структури...
2
и честно казано едва не умрях. Мамка им....хибридна
3
Алууууууууу какво разполага крадливата,пропадналата държава....не може да различите болести като луда крава,си език,шап,чума,грип,пневмония а сте тръгнали да се правите на светци......Дерек БГ си имало машини,химици...бре бребре
4
Те много хора ги тровят; ...човек рано или късно у.мира, важното е за след това, да отървеш ада...
5
червен пияндур Бриго най - вече се е натровил с алкохол.
6
е как ще се е отровил от салата с рукола, след като е отровен и директорът на фирмата и синът му. явно е, че е имало отрова. И как хора, които не са го лекували решиха, че е от пестицид. И как ще обяснят присъствието в България на един от заподозрените по случая Скрипал, точно когато и Гебрев са го тровили. Може този човек да е работил на времето за руснаците, но сега те имат да му отмъщават, тъй като им отмъкна Дунарит под носа и не можа руското протеже Д. Пеевски да го купи.
7
е как ще се е отровил от салата с рукола, след като е отровен и директорът на фирмата и синът му. явно е, че е имало отрова. И как хора, които не са го лекували решиха, че е от пестицид. И как ще обяснят присъствието в България на един от заподозрените по случая Скрипал, точно когато и Гебрев са го тровили. Може този човек да е работил на времето за руснаците, но сега те имат да му отмъщават, тъй като им отмъкна Дунарит под носа и не можа руското протеже Д. Пеевски да го купи.
8
Незабавно се явете в колкото може повече телевизии. Лозунгът е "За родину( има се предвид Русия, а не родината на русороба)! За Путина !" Гебрева е отровен със салата, нищо, че в протокола на лабораторията пише, че второто отровно вещество не е идентифицирана.
9
Ясноооо, това пъклено дело е на СвинятаПРАСЕевски....ТОЙ Е.
10
Вярвам единствено на английския посланик.
11
Аз подкрепям митрополит къв беше ония, на Ловеч... Позицията му, не него личностно... Дори и да те из.насилят пак трябва да си раждаш там такова то щото, ти си си виновна,... ще ти стоиш у вас, ... прашката ти няма да ти стърчи над гащити и няма да ти из.асилват нали; то другото, за кво насилване изобщо говорим, ти сама си го търсила....
12
https://www.youtube.com/watch?v=4sBXl2Svf50
13
Отровен е със салата, ама руска салата...
14
ЧЕНГЕТО НАПРАВО ЗАЩИТАВАШЕ РУСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ, НО ПРОФЕСОРА ГО ЗАКОВА!
15
Продължавайте с тези глупости и ще видите турски поток който ние потурчихме когато цъфнат налъмите !!!
16
Една салатка с рукола върви с литър водка...На другия ден епикриза "новичок"
17
Честно казано и са единия и другия ме боли бай хея.Моля не ни занимавайте с умствени хальоцинации на този и онзи.
18
Големи експерти. Няма що. В спанака имаше стръкове татул, а не остатъчни пестициди. Колкото до теориите на конспирациите, Юшченко също бе тровнат, само че с дигоксин. За да се възцари руската марионетка Янукович. Лошото е че докато руснаци и американци се чудят как да се надцакват и дрънкайки с оръжия реализират милиардни печалби, а украинците не знаят на кой свят са с такива бивши и настоящи приятели.
19
Newsweek ???? В началото на 80-те името на България заема челно място в американската преса. Страната ни е дамгосана от „Newsweek” за съучастник ( "българската следа") в заговора за убийството на папа Йоан Павел II. Майкъл Добс- авторът на книги и бивш журналист от "Вашингтон Поуст, който е отразявал събитието като кореспондент в Европа е категоричен: Идеята за "българската следа" изначално е била една глупост. В книгата си "Възходът и падението на "българската следа" Едуард Хърман и Франк Бродхед говорят за дезинформация - колективно дело на цял отбор труженици. Клеър Стърлинг от която тръгва "българската следа е представител на определена група от американското общество и настроенията й не са индикация за общонационалното мнение за България. Стърлинг е част от неоконсерваторите - крайно десни активисти, които съществуват и до днес. Например именно неоконсерватори прокараха по-късно недоказаната идея за наличието на оръжия за масово унищожаване в Ирак и повлияха на президента Джордж Буш-младши да започне една от най-критикуваните военни офанзиви на САЩ. Стърлинг публикува голяма статия в Ридърс Дайджест, в която общо взето се прокарваше идеята, че Съветският съюз е отговорен за всички актове на тероризъм по света и един от примерите й беше заговорът за убийство на папата. Статиите в американските издания („Нюзуик","Уолстрийт Джърнъл", "Крисчъсн Сайънс Монитър" и др") следват наложената от Стърлинг линия Десетки милиони американци и европейци са изложени на клеветническата, дезинформационна теорията за "българската следа"….
20
Циркът показва, че има скандал с отрова. Не преди шест месеца или много години. Сега е скандалът. Извадиха дори Цацаров да каканиже, намесиха Скрипал. Една вероятност е след като Бойко продава изкуствен интелект и не се получи, под заплаха да им се разсърдят контрагентите са използвали бойно отровно вещество, че този който са окрали да забрави. С напъна на цялата държавност се опитват да прехвърлят скандала на руснаците. Удобно е - Англия е с тях, НАТО е с тях и никой не пита. Мафия.
21
Въпросния професор токсиколог не е лошо да обясни откъде има пари за 2 декара парцел в Драгалевци и огромна къща построена там ? С какви пари ? От къде ? Първо да обясни от къде са му милионите .Пък тогава го канете да защитава рускките служби .
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Не се притеснявайте другари, един хубав ден ще умрете и ще се пържите в ада, там няма да има лръжливи медии на синчетата на комунягите и ще бъдете мъчени жестоко до края на Вселената, а той е твърде далече във времето. Ако даде Бог, един хубав ден, въпреки, че сте въоръжени и страхливи, народът ще получи Откровение, ще се вдигне и ще ви разкъса по улиците още приживе, но това са само мечти, първото ви чака и без новичок.
24
Не си прав брато, Първо народът също е страхлив и ще подвива опашка до последния момент и Второ избавлението ще дойде веднага след предстоящата война, когото враговете на Свободния свят ще бъдат сразени.
25
Нали прасчо Делян си беше харесал Дунарит и бизнеса на Гебрев ? ШИ после УЖ случайно Боковото правителство също му скочи за наследството на КТБ ? Пълна тиквена слуайност , нали ?
26
Бригадир Аспарухов не е тровен! Заедно с говорителя на президента се напиха като мотики. Понеже от камината паднаха въглени, Бригадирът отиде да ги гаси с крака, крачолите му пламнаха и говорителчето набързо го окъпа с пожарогасител. Седнаха и си допиха. Точно активното вещество на пожарогасителя откриха в кръвта на Бригадира. Смешници.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 8891
архив

Казали на мъжа ми: – Вашата жена изглежда много млада! Той им отговорил: – Разбира се, вампирите не стареят!

 

няма нови новини
Днес: 174
hot
най-четени новини в момента
сега
3332
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Полицаи продължават търсенето на човешки останки край Негован (ОБНОВЕНА/СНИМКИ)
x
Северна Корея в ужас от НЛО (ВИДЕО)
x