НОВА ВЕРСИЯ: Подозират украинските спецслужби за съпричастност към покушението над Тръмп

Акценти

НОВА ВЕРСИЯ: Подозират украинските спецслужби за съпричастност към покушението над Тръмп

307345
на 15.07.2024
НОВА ВЕРСИЯ: Подозират украинските спецслужби за съпричастност към покушението над Тръмп
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Сенаторът от от кримския регион и член на международния комитет на Съвета на федерацията на Русия Сергей Цеков призова властите в САЩ да разследват версията за съпричастност на украинските спецслужби към покушението на бившия президент Доналд Тръмп.

препоръчано

"Отчитайки, че киевският режим неоднократно се изказва доста неласкаво по отношение на Тръмп, който обеща, в случай, че го изберат отново за президент на САЩ, да сложи край на военния конфликт в Украина, призовавам властите в САЩ да разгледат версията за съпричастност на украинските спецслужби към покушението", казва Цеков пред РИА Новости.

По думите му, режимът на Володимир Зеленски се страхува от идването на власт на Тръмп, тъй като може да се лиши от финансовата подкрепа и да изгуби начина на обогатяване.

Бившият президент Доналд Тръмп бе ранен на митинг в Бътлър, щата Пенсилвания, на около 50 км северно от Питсбърг, след като срещу него бе открита стрелба. 

Нападателят е убит от "Сикрет сървис", има и един загинал от зрителите на митинга.

"Бях прострелян с куршум, който проби горната част на дясното ми ухо. Много кръв протече и тогава разбрах какво се случва", написа Тръмп в платформата Truth social. "Невероятно е, че подобен акт се случва в нашата страна", допълни той.

Превод: ПИК


 

 
 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК