Нова драма за Купата! Царско село "скочи" на "Левски"! Спорно съдийство и голът на сезона?

Футбол

Нова драма за Купата! Царско село "скочи" на "Левски"! Спорно съдийство и голът на сезона?

53197
на 22.09.2016
Нова драма за Купата! Царско село скочи на Левски! Спорно съдийство и голът на сезона?
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Нова спортна драма в турнира за Купата на България. Отборът на Царско село "скочи" на "Левски" в среща от 1/16-финалите на турнира. А "сините" съумяха да се класират напред след изпълнение, което може да претендира за гол на сезона. И второ попадение, което е дискусионно.

препоръчано

Отборът на "Левски" имаше сериозно предимство във владеенето на топката, но до 71-та минута срещата бе без много голови положения. Тогава се стигна до втори жълт картон за играч на домакините и респективно червен (изгонен бе Даскалов).Футболистите на Царско село протестираха в ситуацията като положението е спорно.

С човек повече на терена "сините" осъществиха още по-сериозен натиск и така се стигна до 76-та минута, когато Адениджи реализира със задна ножица. Уникален гол.

В добавеното време на срещата Деса вкара за 2:0, като останаха съмнения за засада в ситуацията. При този резултат завърши и срещата, успех с 2:0 за "Левски" София. Силен мач за домакините до 70-та минута, спорно съдийство, невероятно попадение на Адениджи и дискусионен гол на Деса.

Титулярите:

ЦАРСКО СЕЛО: Боян Пейков, Георги Кременлиев, Любомир Гуцев, Евгени Зюмбулев, Галин Минков, Реян Даскалов, Айкут Рамадан, Окечуко Обаси, Симеон Ганчев, Александър Якимов, Александър Киров

ЛЕВСКИ: Иван Чворович, Сашо Александров, Димитър Пиргов, Симон Сандберг, Мики Орачев, Джереми де Ноойер, Георги Костадинов, Галин Иванов, Роман Прохазка, Франсис Нар, Бабатунде Адениджи

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК