НОВА ЖЕРТВА: Жена на 53 години с коронавирус издъхна в Пазарджик

Здраве

НОВА ЖЕРТВА: Жена на 53 години с коронавирус издъхна в Пазарджик

28072
на 08.07.2020
НОВА ЖЕРТВА: Жена на 53 години с коронавирус издъхна в Пазарджик
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

53-годишна жена от пазарджишкото село Алеко Константиново, която е била с положителна проба за COVID-19, е починала в болницата в областния град. Няма данни да е имала придружаващи заболявания.

препоръчано

Това съобщиха от местната Регионална здравна инспекция. Жената е била лекувана в Отделението по анестезиология и интензивно лечение към Инфекциозно отделение в областната държавна болница. РЗИ - Пазарджик информира и за още две потвърдени положителни проби за COVID-19 през последното денонощие.

Едната проба е на жена на 70 г. от с. Лозен, другата е на мъж на 23 г. от с. Добровница. Двамата са хоспитализирани в Инфекциозно отделение на УМБАЛ „Св. Георги“, гр. Пловдив.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО) ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК