НОВА ЖЕРТВА! Почина още един пастор от сбирката в Перущица - полицай от Криминална полиция в Пловдив и любител на нощния живот пипнаха COVID-19

Акценти

НОВА ЖЕРТВА! Почина още един пастор от сбирката в Перущица - полицай от Криминална полиция в Пловдив и любител на нощния живот пипнаха COVID-19

37626
на 06.07.2020
НОВА ЖЕРТВА! Почина още един пастор от сбирката в Перущица - полицай от Криминална полиция в Пловдив и любител на нощния живот пипнаха COVID-19
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В Пловдивска област е починал пациент с COVID-19. Той е на 47-години. Става въпрос за пастора от Костиево, който близо две седмици беше интубиран. Припомняме, че в Перущица беше пламнало огнище на заразата, след като там се проведе събрание на проповедници от цялата страна. Той е поредният пастор, който почина след сбирката.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

От Областния кризисен щаб в Пловдив съобщиха подробности за случаите със заразени от днес. Става въпрос за петима души, като всички са на домашно лечение. От тях в Пловдив са 2 – мъж на 19 години, посетител в дискотека „Сикретс“ . Вторият е полицай на 42 години,  изследват се контактните му лица .

Униформеният е сред редиците на Криминална полиция в сектора на улица „Петко Д. Петков”. Той е разследващ агент. Служителят на ОД МВР – Пловдив е в дома си от седмица със симптоми. При направения ПСР тест, резултатът е бил положителен.  Униформеният вече е добре, лекува се в дома си. В домовете си са още 25 служители на Криминална полиция, които са били контактни с униформения. Направени са им PCR –тестове, разкрива пък Трафикнюз.

Останалите 3-ма са в областта – 1 от община Асеновград -военен, от община Кричим-жена на 80 години и 1 мъж от община Марица.

„Относно въпроси, свързани с установен случаи на надзирател в затвора в Пловдив, уточняваме, че са предприети всички мерки и предписания на здравните власти. Надзирателят е на домашно лечение“ поясниха от Областния щаб.

Към днешна дата общият брой на пациентите  с  COVID-19, жители на пловдивска област, е 279. От тях в общините:  Пловдив – 147,  Карлово – 10, Кричим – 19, Хисар – 2, Родопи – 42, Стамболийски – 14, Калояново – 1, Перущица – 17, Раковски – 6, Марица - 4, Асеновград – 9, Брезово – 1, Куклен – 3, Садово – 4.

„Ситуацията е динамична. Следим внимателно как се развива в областта и сме в непрекъсната връзка с РЗИ и МВР. Следим внимателно и указанията от НОЩ и Здравното министерство. Важното е всички да продължим да спазваме мерките и да бъдем отговорни, коментира последните данни на РЗИ областният управител и председател на Областния кризисен щаб Дани Каназирева.

Към днешна дата оздравелите пациенти са  103, а на домашно лечение са 123. Към момента са хоспитализирани 46 лица, един пациент  е интубиран.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО) СУПЕР ШОУ! Кирил Петков даде рецепта как ПИК да стане нормална медия: Трябва само да... (ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК