Вход
София
Времето в София 7 o C

НОВА ИНТРИГА В ГЕРБ: Плъзна фалшива новина за събрание на Изпълнителната комисия на партията - Борисов свиква сбор чак след връщането на Цветанов

НОВА ИНТРИГА В ГЕРБ: Плъзна фалшива новина за събрание на Изпълнителната комисия на партията - Борисов свиква сбор чак след връщането на Цветанов

на 25.03.2019
48377
36
НОВА ИНТРИГА В ГЕРБ: Плъзна фалшива новина за събрание на Изпълнителната комисия на партията - Борисов свиква сбор чак след връщането на Цветанов
Автор: ПИК
25.03.2019
36
48377

Събрание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ не е имало, каквато информация плъзна преди минути в някои медии. Тази новина бе определена като лъжа от висши източници на ПИК в партията. "Пускат се цял ден интриги, а всичко е ясно. Събрание ще има едва след завръщането на Цветанов от САЩ", категорични са от ГЕРБ пред медията ни.

ЕДИНСТВЕНО В ПИК: Цветан Цветанов си отива

ЕДИНСТВЕНО В ПИК: Цветан Цветанов си отива

Единствената алтернатива пред Цветан Цветанов е да си...

на 25.03.2019

Свикването на Изпълнителната комисия е за четвъртък и е по нареждане на премиера Бойко Борисов. Самият той преди дни заяви, че каквото и решение да бъде взето, това трябва да стане с личното присъствие на Цветанов.

Потвърждава се и информацията на ПИК, че по инициатива на премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов Цветанов ще бъде призован да напусне парламента (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА). 

Сподели:
Напиши коментар »
(36)
1
и шефът на КПКОНПИ с имоти на ниски цени! Как ще разследва Цветанов?Оказва се, че Пламен Георгиев е не по-малко успешен брокер на недвижими имоти, като от 2012 г. до днес е придобил два апартамента, три паркоместа и един гараж, като е декларирал, че е сторил този подвиг за общо 527 095 лева. Излиза, че борецът срещу корупцията е декларирал новопридобито имущество за 527 095 лева, но в действителност пазарните цени на имотите към моментите на придобиване са на обща стойност от поне 405 000 евро или над 800 000 лева.....И още:.....Пламен Георгиев е наясно и със създадената от неговата комисия съдебна практика, която не признава цените по нотариалните актове за действителни и по всяка проверка, която се прави от КПКОНПИ и всяко дело за конфискация на имущество, задължително се прави пазарна оценка на недвижимите имоти към датата на сделките с тях. Въпросът е кой ще направи тази пазарна оценка за неговите имоти.
2
НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ НА ИЗБОРИТЕ ЗА БСП!ТОВА ЗАСЛУЖАВА ЕДНА НЕМОРАЛНА И ТЕРОРИСТИЧНА ПАРТИЯ!
3
Разпадът на ГЕРБ е в ход! Слухове, интриги, кални номера, бягство от отговорност. Така ще завърши тази шайка!
4
Нали ПИК спомена тази фалшива новина днес
5
За децата ве Бацее...
6
За децата ве Бацее...
7
„Невинният“ Свети Цветан Седможилищник не се е лишил от два апартамента ( които уж продал) ,което прави жилищата, за които публично се знае, точно седем. Неговият много близък служител, който е назначен в РВД за награда, 100% е само подставено лице за недомислената имотна врътка на Цветанов. Хубаво е да се разрови откъде този служител уж е извадил половин милион за тези две жилища. Та нашият апартаментен герой получава подарък пентхауса в сградата с псалма, запазва си два от шесте апартамента, които са само проформа за врътката и променя закони за да облагодетелства Артекс за строежа на „Златен век“. Цветанов, син на шофоьор и ДС доносник и физкултурник-милиционер- комунист с кокошкарските си номера показва за пореден път късия хоризонт и ниското ниво на „управляващите“ ни комунисти в ГЕРБ. „Невинен“ с лобистки закон, с измама и грабеж. Добре му стоят бутонелите от ЦРУ, но още по-добре му пасва плесницата на „Свободна Европа“ на „невинния“ врат. Работата е, че плоски наемници като Спас ГЪРНЕТО, Тоню Трудовака, Гошо Харизанов Тръбата и други велики мислители му правят защита, което подчертава „невинността“ на Цецo. Когато магаретата реват за защита на магаре, работата скъса с невинността.
8
ZARADI I ZAXARIEVA CVETANOV GERB SHTE ZAGYBI IZBORITE JALKO ZA BOIKO
9
ЦЦ Е! ПИЧ! 10 ГОДИНИ ШИБА БЕСЕПЕЕРАСИТЕ! НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА АПАРТАМЕНТА С ОТДЕЛЕН АСАНСЬОР!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ДА МУ СЕ РАДВА ДЪЛГИ ГОДИНИ! 10 МИЛИОНЧЕВИ И 10 ИМПЕКСОВИ НЕ СТРУВАТ КОЛКОТО Ц.Ц. И ДЕБИЛИТЕ СИ ГО ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ! ДАНО НАРОДА НЕ НАПРАВИ ТАЗИ ГРЕШКА ДА ИЗБЕРЕ НИНОВА ДА ГО УПРАВЛЯВА, ДА НАХЛУЯТ 300 000 БЕЖАНЦИ И ДА НИ СПРАТ ФОНДОВЕТЕ ОТ ЕС, ЧЕ ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕМ КЪДЕ СЕРАТ ГЛАДНИТЕ!
10
Смяяях!Да вземем по една лайкучка и да започваме късайки листенца ,,отива си,не си отива".
11
Абе стадо, тези съвсем се лигавят с нас, дайте да ги изметем... ( Тея са криминални престъпници на мен ми е под достойнството да се занимавам в лично качество с тях, но ако всички се вдигнат ще е друго)
12
Някои ни викат, че ние от БСПто сме човеконенавистни болшевики, и сме мислили само ца себе си. Но се видя, че ни е така. На бедните построихме панелки, ние пък се нанесохме да живеем в палатите на класовия враг. Сега някой може ли да ни каже че сме глупаци, на вас бедните панелите, на нас със Нинова и Елена палатите. Сега Мая Манолова събира по 20лв. за велик ден на бабите, и за нас големи премии, че ходим всеки божи ден на работа в парламента, за да устояваме техните а не нашите интереси. БСП победа винаги!
13
Май и в Пик писахте за тая новина.
14
За мъртвите добро,или нищо. ГЕРБ умря,нищо повече...
15
Цветанов няма да си тръгне лесно!
16
Ударно и мощно Браво на крадливите,корумпираните КАЛИНКИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИ.....Ударници са по кражби,корупция,далавери,алавери в прословутия преход от добрия комунизъм към крадливата,корумпираната,лошата,убийствената,мизерната "демокрация" които обещаваха по добър живот,дълъг и щастлив живот на бг стадо а всичко се оказа грозна лъжа от етническите български чорбаджиии продажници
17
И шефът на КПКОНПИ с имоти на ниски цени! Как ще разследва Цветанов?Оказва се, че Пламен Георгиев е не по-малко успешен брокер на недвижими имоти, като от 2012 г. до днес е придобил два апартамента, три паркоместа и един гараж, като е декларирал, че е сторил този подвиг за общо 527 095 лева. Излиза, че борецът срещу корупцията е декларирал новопридобито имущество за 527 095 лева, но в действителност пазарните цени на имотите към моментите на придобиване са на обща стойност от поне 405 000 евро или над 800 000 лева.....И още:.....Пламен Георгиев е наясно и със създадената от неговата комисия съдебна практика, която не признава цените по нотариалните актове за действителни и по всяка проверка, която се прави от КПКОНПИ и всяко дело за конфискация на имущество, задължително се прави пазарна оценка на недвижимите имоти към датата на сделките с тях. Въпросът е кой ще направи тази пазарна оценка за неговите имоти.
18
19
Събира се шайка от крадци и боклуци.По какво господа крадци се различавате от от червените крадци?По нищо.
20
Ако сме НАРОД на Левски и Ботев умрели за България, на евроизборите ГЕРБ и 1% не бива да получи след 10 години нагли грабежи
21
Фактите сами си говорят драги сънародници,тези крадливи,корумпирани КАЛИНКИИИИИИИИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИИИИИИИИИ са си етнически булгари и крадат,лъжат,мамят яко и вечно Асан и Амет от махалата им са виновни.....сега само с ОСТАВКИ не трябва да мине,да върнат всичко крадено и да си понесат последствията си в централния до живот....не може бедния народ едвам да оцелява от днеска за утре а тези КАЛИНКИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИ да водят лукс живот като че ли са Холивудски звезди....след 11 години разбрахме че са звезди по кражби,корупция...гладуваш за Бойко а получаваш крадливи и корумпирани КАЛИНКИИИИИИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИИИИИ,Опитомени псевдоиграчи крадци и мошеници
22
Томислав Дончев победи!
23
Националната лотария пуска нови талони търкаш и ако ти излезе Цветан Цветанов на картинката, печелиш безплатен лукс апартамент на ул Латинка в София от 314 квадрата
24
Не мога да ги понасям Тея боклуци, ще кажеш сме във Втората световна война, същото е...
25
natatak,CECO ASANSIORO shtew vijda USA samo prez kriv makaron. Jalko,che shte propusne molitvenata zakuska pri TRAMP, no shte se sadovoli s taia na sv.Petar... ha ha ha
26
ЗДРАВЕЙТЕ ГОЛТАЦИ КОМЕНТИРАЩИ И КЛЕТИ БЕДНЯЦИ!!! ПИШЕХТЕ ЗА ЦЕЦО ЧЕ БИЛ ПРОСТ С ОСОБЕННА ФОРМА НА ГЛАВАТА,ЧЕ БИЛ УЧИЛ В УЧИЛИЩЕ ЗА БАВНО РАЗВИВАЩИ И Т.Н.. НО Г-Н ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ ИЗУЧИ ДЪЩЕРИТЕ СИ В ПРЕСТИЖНИ КОЛЕЖИ,ГОЛЯМАТА ЗАПОЧНА В СВЕТОВНАТА БАНКА,ИМА 7 АПАРТАМЕНТА ПОСЛЕДНИЯ 320 КВАДРАТА РАЗПОЛОЖЕН НА ЦЯЛ ЕТАЖ С ЛИЧЕН ВИП АСАНСЪОР ....А ВИЕ ТЕЗИ СЪЩИТЕ КОИТО ГО ОБИЖДАХТЕ КАКВО ИМАТЕ? ПОТЪНАЛИ В КРЕДИТИ,РАБОТЕЩИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ,ЖИВЕЕЩИ В ОЧУКАНИ ПАНЕЛКИ ИЛИ СТАРИ ТУХЛЕНИ СГРАДИ!! ТА КОЙ Е ПРОСТИЯ И БАВНО РАЗВИВАЩИЯ? ТОЗИ КОЙТО ОСИГУРИ СЕБЕ СИ ,СЕМЕЙСТВОТО И ДЕЦАТА СИ ИЛИ ГЛАДНИТЕ БАЧКАТОРИ БЛЪСКАЩИ ЗА РАЗХОДИ И ОЦЕЛЯВАНЕ? С ТЕБ СМЕ БОЙКО И ЦЕЦО!!! ОСТАВКА НИКОГА!!! ГЕРБ -ПОБЕДА-ВИНАГИ!!
27
Моля Heдялко да спре да занимава публиката с мръсотиите на бавно чаткащия Цъфтан. Хората вече разбраха , че сме ментараджии. Днес още 5 имена на цървули от ГЕРБ изскочиха с по един - два апартамента. Ocpaxмe се като харманджийски крави. Шефа е съсипан, току-що се връщам от Банкя. Видях го завит през глава с мушамата и не иска да говори. Чух го да повтаря Heдялко......Heдялко..... и толкова. Тръгнах си и пред мен отново бращолевенията на Heдялко. Познати до болка празни приказки.
28
Всеки българин – с личен асансьор ! Обещано от GЕРБ.
29
И С ДВА ИМПЕКСА!
30
ГЛАДНИ ЛИ СТЕ ПАНЕЛКАДЖИИ СЪС ЗАПЛАТИ 800-900 ЛЕВА? НА ЦЕЦО 7-ТЕ АПАРТАМЕНТА СТРУВАТ ОБЩО 9 МИЛИОНА А ВИЕ НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ 9 ХИЛЯДИ ЛЕВА НАКУП!!! АМА ГЛАДНИ ЛИ СТЕ БЕ ЕЙ , АМА БЕДНИ ЛИ СТЕ БЕ ЕЙ , АМА ТРУДНО ЛИ СИ ПЛАЩАТЕ ОТОПЛЕНИЕТО БЕ ЕЙ.. ГЛАД МАЙКААААА ГЛААААААААД....ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ !!!
31
Като не видели, воклуците
33
Heдялко е кypвa. За 4-5 дни писа няколко пъти , че настоява да ме махнат от ГЕРБ и толкова пъти да остана в ГЕРБ. В момента съм на молитвен обяд във Вашингтон ( 7 часа разлика). Нямам намерение да коментирам фъфлещият Томислав от Габровските села. В сряда вечерта се връщам в България. Имам време да мисля, дали да изгоня Борисов или Дончев от ГЕРБ, а защо не и двамата. Heдялко е лесен с тоя гъз тесен. Ще купя ПИК и ще го дам на Нинова под наем. Ще купя апартамента и офиса на Heдялко, а него ще пратя в Aйтоските села, там от където е коренът му. И ще приключа със шарлатаните.
34
...ВСЕКИ ГЕРБАДЖИЯ РУЧА ЖАБЕТА, АМА ГО РАЗДАВА ЕФЕ'....ДА МУ Е СЛАДКО....
35
"Успехът не е окончателен, провалът не е фатален! Онова, което е от значение, е куражът да продължиш!" Уинстън Чърчил / Дано Борисов осъзнае най-накрая какви змии е отглеждал в пазвата си. Ако Цветанов не бъде изолиран от ГЕРБ, това ще бъде краят на тази партия!
36
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми се промени - напълно към по-добро! -------->>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6.­c­o­m
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 9065
архив

Петка и Чапай карат самолет.

- Петка, уредите?

- Двайсет!

- Какво двайсет, бе?!

- А ти какво "уредите"?

няма нови новини
Днес: 30
hot
най-четени новини в момента
сега
1304
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова разнищи задкулисието на соросоидите и скандалите в предизборната кампания (ОБНОВЕНА)
x
ГОРЕЩО: Ето ги най-чувствените пози според размера (18+)
x