Нова пайнерка с ОГРОМЕН БЮСТ влиза в "Биг Брадър" (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Нова пайнерка с ОГРОМЕН БЮСТ влиза в "Биг Брадър" (СНИМКИ)

68763
на 12.08.2024
Нова пайнерка с ОГРОМЕН БЮСТ влиза в Биг Брадър (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Една от участничките в новия сезон на "Биг Брадър" е секси попфолк изпълнителка.

препоръчано

Става дума за най-младата звезда в "Пайнер" - Малена. Брюнетката, която впечатлява с огромния си бюст, ще прекрачи прага на къщата през септември, когато риалити формата се завръща в телевизионния ефир.

Малена се откроява с уникален глас и, разбира се, пищния си бюст. Музикалната ѝ кариера започва от ранна детска възраст в хор "Бодра смяна". Освен това е тренирала художествена гимнастика в клуб Левски, а след това се отдава на тениса, писа "Хотнюз".

В новия сезон на шоуто известните няма да са много. Участниците вече са преминали през кастингите и вече са избрани, а част от тях са поканени от продукцията.

По последни слухове водещи на предаването тази година ще са Башар Рахал и Александра Богданска.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК