НОВА ПРЕДИЗБОРНА АТАКА: ДеБъ и Хаджигенов ползват доклад на САЩ за прокарване на гей бракове, мигранти и правата на цигани и македонци

АВТОРСКИ НОВИНИ

НОВА ПРЕДИЗБОРНА АТАКА: ДеБъ и Хаджигенов ползват доклад на САЩ за прокарване на гей бракове, мигранти и правата на цигани и македонци

92947
на 30.03.2021
НОВА ПРЕДИЗБОРНА АТАКА: ДеБъ и Хаджигенов ползват доклад на САЩ за прокарване на гей бракове, мигранти и правата на цигани и македонци
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нова предизборна атака срещу кабинета на Бойко Борисов опитват да спретнат по късна доба уличните опозиционери от агитките на Мая Манолова в унисон с ДеБъ, видя ПИК. Синхронното мероприятие не е първото и не е изненадващо, тъй като двете формации вече не крият, че планират да се съюзят след вота с надеждата да получат мандат да управление от Румен Радев, под чиито юмрук безчинстваха цяло лято.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Този път уличните опозиционери ползват опорките от дежурния годишен доклад на САЩ за състоянието на човешките права за 2020 г., който се прави за всяка държава. Както винаги досега либералните сили зад Океана наблягат на правата на малцинствата, като конкретно България е критикувана, че не дава извънредни свободи на гейове, мигранти и цигани.

Най-скандалното обаче е, че има редица намеци по отношение на т.нар. македонско малцинство, за което в европарламента предателски срещу България гласуваха евродепутатите на ДеБъ и БСП - Радан Кънев, Елена Йончева и сие. Докладът на САЩ преповтаря опорките на либералните евродепутати, според които България трябва да узакони гей браковете, да признае македонското малцинство и да приеме третия пол. А мигрантите и циганите да имат повече права, само защото са малцинства.

Уличните опозиционери, сред които очаквано и видният защитник на гейовете Николай Хаджигенов от агитката на Манолова и активисти на ДеБъ, побързаха да опитат да използват доклада като опорка за атака срещу правителството преди вота, надапайки кабинета. Пропускат обаче освен да разкрият да разкрият и истината за същността му. Крият се зад кухи фрази като правата на човека, но не казват, че САЩ най-много критикуват в доклада любимата им съдебна система и зависимите корпоративни медии от кръговете на различни подсъдими олигарси.

Според документа именно това е най-големия проблем на България - гордостта на Манолова, която все се хвали как съдът отсъжда в нейна полза, а през последните месеци магистратите пуснаха и оневиниха един куп олигарси, вкючително собственици на медии, заради което критиката на САЩ към съда не е никак необяснима.

Няма как да не припомним и безпрецедентния случай, когато САЩ обявиха именно представител на съдийската гилдия - Андон Миталов, за персона нон грата и го обвиниха в корупция, а любимият на ДеБъ и Манолова шеф на ВКС Лозан Панов побъзра да потули случая и магистратът още не е отстранен.

Същото касае и свободата на медиите и на САЩ не е убегнал фактът, че не малка част от от изданията у нас са зависими от корпоративните интереси на собствениците си. Бърз поглед в изданията на подсъдимия Иво Прокопиев, газовия бос Сашо Дончев и още един куп грантови медии, веднага показва това. 

В доклада е посочено ясно,че България е демократична страна със свободни и честни избори. Изброените са и независимите власти и критиките касаят единствено правата на различните, което веднага бе използвано манипулативно от опозиционерите в предизборната ситуация. 

Според ежегодната сводка на САЩ за правата на човека, България има какво да подобри относно "връщане на бежанци или лица, търсещи убежище; престъпления, включващи насилие или заплахи с насилие над роми; насилие над деца; и престъпления, включващи насилие или заплахи за насилие, насочени към лесбийки, хомосексуалисти, бисексуални, транссексуални и интерсексуални лица". Това ясно показа какви човешки права според САЩ не спазва страната ни - неприемливите за изконните християнски ценности. 

За сметка на това ясно е казано, че имаме успехи в разследване на овластени - отбелязва се като добра тенденция, че властите са предприели стъпки за преследване и наказване на длъжностни лица, извършили нарушения на правата на човека, но либералните сили настояват за повече права на въпросните групи от малцинства и различни полове.

Това не е изненада, имайки предвид политиката на новата администрация на Джо Байдън, който назначи трансджендъри на висши позиции и веднага се зае да брани правата на гей малцинствата. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 119
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК