Нова система за премии на "Армията"

Футбол

Нова система за премии на "Армията"

9318
на 15.09.2023
Нова система за премии на Армията
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

В ЦСКА има нова система за премиране от началото на този сезон, разкрива "Тема Спорт".

препоръчано

През миналата кампания за първи път от доста години червените футболисти получаваха финансови бонуси за всяка отделна победа, като това даде резултат и тимът остана в борбата за шампионската титла до последния кръг. Сега обаче на "Армията" са предприели нова промяна. 

В предишните сезони премиите се изплащаха след края на първенството на база позицията на отбора в крайното класиране. Футболистите прибраха добри бонуси и при класиранията за груповата фаза на евротурнирите - след отстраняването на Базел в Лига Европа през 2020 година и на Виктория (Пилзен) в Лигата на конференциите през 2021 година. 

свързани новини

В последните си две участия обаче армейците не достигнаха до същинската част на третата по сила континентална надпревара, след като отстъпиха на Базел в плейофите и румънския Сепси още във втория квалификационен кръг. Така червените се спънаха на първото стъпало в Европа за първи път от срамното отпадане от Зимбру през 2014

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК