Нова схема! Каналджии използвали линейка за трафик на мигранти

ЧАС ПИК

Нова схема! Каналджии използвали линейка за трафик на мигранти

10390
на 03.06.2016
Нова схема! Каналджии използвали линейка за трафик на мигранти
Автор:   ПИК

Все по-изобретателни стават хората, които се занимават с подобна дейност

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Все по-изобретателни стават хората, които се занимават с трафик на бежанци, наскоро имахме случай, при който бяха използвали линейка, включително с пусната лампа. Това разказа на конференция за контрабанда на хора комисар Радослав Сотиров, шеф на Гранична полиция Елхово.

препоръчано

Форумът се провежда днес в Бургас по идея на Окръжния съд в града и бе открит от председателя му Боряна Димитрова. 83 каналджии са задържани на територията на Бургаска област от 1 януари м.г. до сега, регистрираните престъпления за трафикиране на хора през границата са 106 - данните оповести ст. комисар Калоян Калоянов.

31 са случаите, които са приключили с мнение за съд, 37 досъдебни производства се водят и в този момент. Най-ясно изразен пик на незаконно пресичане на българо-турската граница е имало през септември 2015 г. През април 2016 г. са регистрирани едва 6 случая, пише 24 часа.

Според него най-често са залавяни шофьорите, които са превозвали бежанци, които след проведени разпити разкриват другите лица в схемата.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК