Новият британски посланик кацна в София (СНИМКИ)

Политика

Новият британски посланик кацна в София (СНИМКИ)

21475
на 18.08.2020
Новият британски посланик кацна в София (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Новият британски посланик Роб Диксън вече е у нас. Това обяви самият той с пост в Туитър, а по-късно новината бе потвърдена и на официалната страница на Британското посолство във Фейсбук.

препоръчано

Диксън бе посрещнат на Летище - София в добро настроение. Той заменя на поста Ема Хопкинс, чийто мандат изтече. 

От 2012 до 2016 г. Диксън е бил заместник-ръководител на британската дипломатическа мисия в Тел Авив. От 2016 г. досега е шеф на департамента за Западна Африка в британското външно министерство. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК