Новият капитан на "лъвовете": Осъзнавам, че отговорността е...

Футбол

Новият капитан на "лъвовете": Осъзнавам, че отговорността е...

6035
на 24.03.2021
Новият капитан на лъвовете: Осъзнавам, че отговорността е...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Новият капитан на българския национален тим по футбол Георги Костадинов сподели, че атмосферата в отбора е прекрасна. За "лъвовете" предстоят квалификации за Мондиал 2022, който ще се проведе в Катар.

препоръчано

Ще се счита за голям футболен подвиг, ако родните "лъвове" спечелят квота за визирания голям форум. Националната ни футболна селекция се представя много колебливо напоследък.

Утре родните национали ще играят срещу тима на Швейцария.

"Осъзнавам, че отговорността е голяма. Никога не съм бягал от нея. Винаги съм се чувствал комфортно, когато отговорността е голяма. Осъзнавам ролята си и се надявам да свърша работата си по най-добрия начин.

Атмосферата е прекрасна, изключително позитивна. Радвам се, че младите момчета контактуват с по-опитните. Има го отношението и добрият тон. Вярвам, че това ще се пренесе на терена. Честно казано моите мечти винаги са били колективни. Моята мечта е да играем на голям форум. Колективен играч съм", каза Жоро Костадинов, вдъхвайки оптимизъм, цитиран от "Гонг".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК