Новият треньор на ЦСКА - чужденец

Футбол

Новият треньор на ЦСКА - чужденец

15644
на 30.05.2024
Новият треньор на ЦСКА - чужденец
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Чуждестранен треньор ще води ЦСКА през следващия сезон. Това е решението на новите силни хора в клуба.

препоръчано

Стамен Белчев няма да продължи да бъде наставник на отбора, след като не изпълни поставените цели, съобщава "Тема спорт".

Така мачът баражът срещу ЦСКА 1948 ще бъде последен за него начело на "армейците". Сблъсъкът за място в квалификациите на Лигата на конференциите е в петък от 20:00 часа на "Васил Левски". Името на новия треньор ще бъде обявено следващата седмица, като е сигурно, че той ще бъде чужденец.

Наред с това в клуба усилено работят по лятната селекция. Тя ще е мащабна, за да може да се изгради боеспособен отбор.

"Червените" са се свързали с няколко мениджърски компании, които са предложили редица футболисти. Сред ангажираните е и тази на Лъчезар Танев. Думата на агента вече ще се чува по-силно в клуба.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК