Нови данни на Гугъл: Над 1,5 милиона четат дневно ПИК през януари. Георги Марков: "Това е "Свободна Европа" при комунизма!"

Акценти

Нови данни на Гугъл: Над 1,5 милиона четат дневно ПИК през януари. Георги Марков: "Това е "Свободна Европа" при комунизма!"

81577
на 07.02.2024
Нови данни на Гугъл: Над 1,5 милиона четат дневно ПИК през януари. Георги Марков: Това е Свободна Европа при комунизма!
Автор:   ПИК

Тук можеш да видиш най-новите казино игри от efbet (18+)

В размирните политически времена и насред бруталните скандали на върха българите се информират от ПИК, сочат данните на "Гугъл аналитикс".

В периода 1 - 28 януари 2024 г. посещенията в новинарския лидер са заковали зашеметяващата цифра 40 552 896, показва неопровержимата статистика на Гугъл. 

Уникалните потребители за месеца са 9 665 111.

В агенцията дневно влизат над 1 500 000 души.

Припомняме, че вече осма година ПИК отказва да се мери в статистиката на "Гемиус" заради съмненията ни в нейната обективност.

От друга страна посещенията в "Гемиус" твърде лесно се манипулират чрез така наречения платен трафик във фейсбук или чрез "екзит трафик" от други платформи (примерно пощи), който ползват повечето агенции, които държат челните позиции в класацията.

Трафикът в опозиционната медия ПИК е сто процента автентичен и директен. Сайтът е сред малцината, които не дават нито лев за платени кликове във фейсбук.

Според анализатори България чете ПИК най-вече заради усещането за свободност и липса на цензура в медията. Подобно усещане липсва в тъй наречените казионни медии, сайтове и телевизии, които са изцяло овладени от проправителствената пропаганда и укриват истината.

ПИК сега е като "Свободна Европа" при комунизма, обяви синята легенда и бивш конституционен съдия Георги Марков.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК