Вход
София
Времето в София 11 o C

Нови десет случая на коронавирус в Габрово

Нови десет случая на коронавирус в Габрово

на 27.09.2020
9889
0
Нови десет случая на коронавирус в Габрово
Автор: ПИК
27.09.2020
0
9889

От 22 септември в Габрово има постъпателно увеличение на новорегистрираните с коронавирус - пет, два, един, шест случая. Вчера бяха обявени 14, днес - нови десет, съобщава „Динюз”.

Поставиха под карантина три деца от детски градини в Габрово

Поставиха под карантина три деца от детски градини в Габрово

РЗИ информира, че към момента в Габрово няма потвърден...

на 29.07.2020

Инфекциозното отделение на Габровската болница е пълно. Всички новоприети са с пневмония, останалите се лекуват в дома си. Според  дежурния лекар днес,  д-р Колев, основният проблем е липсата на персонал, но той не е само габровски.

Тази нощ в отделението е прието цяло семейство с дете, с диагноза коронавирус.  При детето още не е установено дали има пневмония, но децата прекарват инфекцията по-леко и новата учебна година не е пратила учениците в болницата, а възрастните.

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого ще гласувате при избори днес?
Общо гласували: 34715
архив

- Давате ли кредити срещу честна дума?- Няма проблем.- А ако не ги върна?- Ще ви е срам, като се явите пред Всевишния. - Кога ли ще бъде това… - Ами ако не си платите до пето число на месеца, след шести някъде…

x
Борисов: Трябва да насочим вниманието си към възрастните и болните! Агресията на противниците ни плаши хората и показва истинските им лица (ВИДЕО)
x
Тези зодии се влюбват сляпо
x