НОВИ НЕВОЛИ: Байрям Солак съди кмета на "Северен" Ральо Ралев заради паркинг

Темида

НОВИ НЕВОЛИ: Байрям Солак съди кмета на "Северен" Ральо Ралев заради паркинг

33163
на 06.06.2019
НОВИ НЕВОЛИ: Байрям Солак съди кмета на Северен Ральо Ралев заради паркинг
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нови неволи върху задържания за искане на подкуп кмет на пловдивския район "Северен" Ральо Ралев.  Байрям Сали Солак от село Мулдава, който се води собственик на спорния зелен терен зад хотел "Санкт Петербург“ в пловдивския квартал "Кършияка", съди арестувания Ралев.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Административният съд в Пловдив ще разгледа жалба от името на фирмата му "Парадайз Гардън Резидънс" срещу мълчалив отказ на райкмета за изграждане на временно съоръжение по чл. 55 от ЗУТ – паркинг с вход от улица "Полковник Дрангов“ по границата с парк-хотела. Делото е насрочено за днес от 14:30 часа.

В същото време протестиращите в защита на парка в "Кършияка" канят всички пловдивчани на делото с големи билбордове, които са разположени по възлови кръстовища в центъра на града.

Всъщност Инициативният комитет "Да спасим парка зад хотел Санкт Петербург“ не е страна по делото, за което отпарвя покани, но самото дело е публично и всеки може да присъства, уточнява "Под тепето".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с Боташ на българската прокуратура (ВИДЕО) Викат Бойко Рашков в комисията в парламента, която нищи ОПГ-то в Митниците! Хората на Слави: Това, което чухме от МВР, е скандално! Даваме договора с "Боташ" на българската прокуратура (ВИДЕО)
ново
Днес: 110
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК