НОВИ ПОРЦИИ ДЪЖД! В планините валежите ще са интензивни, възможни са гръмотевици (КАРТИ)

Акценти

НОВИ ПОРЦИИ ДЪЖД! В планините валежите ще са интензивни, възможни са гръмотевици (КАРТИ)

38295
на 19.05.2024
НОВИ ПОРЦИИ ДЪЖД! В планините валежите ще са интензивни, възможни са гръмотевици (КАРТИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Атмосферното налягане днес ще бъде около средното за месеца.

препоръчано

През денонощието облачността ще е разкъсана, предимно значителна и на много места от запад на изток ще превали краткотраен дъжд. На места в планинските райони от западната половина на страната валежите ще са временно интензивни, а в Югозападна България е възможно и да прегърми. Максималните температури ще са предимно между 21° и 26°, в София - около 21°.

В планините облачността ще е предимно значителна и ще има валежи от дъжд. В масивите от западната половина на страната валежите ще са временно интензивни, в отделни райони и ще прегърми. След обяд валежите ще спрат. Ще духа умерен югозападен, по високите и открити части - до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра - около 10°.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана, след обяд - предимно значителна и на места по южното крайбрежие ще превали краткотрайно. Ще духа до умерен източен вятър. Максималните температури ще са 16°-19°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, съобщават от НИМХ.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК