НОВИ РАЗКРИТИЯ! Арестуваната кметица на "Младост" 90 минути броила подкупа в кафене

Крими

НОВИ РАЗКРИТИЯ! Арестуваната кметица на "Младост" 90 минути броила подкупа в кафене

154924
на 19.04.2018
НОВИ РАЗКРИТИЯ! Арестуваната кметица на Младост 90 минути броила подкупа в кафене
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

90 минути задържаната кметица на „Младост“ Десислава Иванчева, заместничката й Биляна Петрова и посредникът при получаването на подкупа Петко Дюлгеров броили белязаните 70 000 евро в кафене на култовата градинка „Кристал“. Това пише в. "Монитор", позовавайки се на източници сред разследващите

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Те разказват, че задържането на групата е било като истински екшън филм.

Преди да се стигне до реалното предаване на парите, Иванчева отлагала срещата многократно, защото била много предпазлива, обясни на брифинг вчера Пламен Георгиев, председател на комисията "Антикорупция". Когато най-накрая дошъл денят, кметицата определила среща със заместничката й и посредника Дюлгеров в центъра на столицата, тъй като същия ден имала работа в Столична община.

Първоначално срещата трябвало да се състои в ресторант срещу ВИАС, но там имало вероятност да ги видят хора от общината и така мястото се променило на градинката срещу Военния клуб. Именно там кметицата получила първия транш. Преди това обаче имало друга среща - между Дюлгеров и предприемача. Тя се провела в кафене на ул. „Гурко“ и бул. „Г. С. Раковски“ в столицата. След това посредникът отишъл да даде пачките на кметицата, като задържал 14 000 евро за себе си. Щом дал парите на Иванчева, посредникът се обадил по телефона на предприемача с думите: „Всичко е наред“. Тогава се пристъпило към арестите.

Парите били открити на задната седалка на автомобила на Иванчева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК