НОВИ РАЗКРИТИЯ! Любена Петрова: В "Осемте джуджета" идваха членове на ВСС - всичките са снимани и записвани. Сарафов беше проводник на интересите на Пепи Еврото (ВИДЕО)

Епицентър

НОВИ РАЗКРИТИЯ! Любена Петрова: В "Осемте джуджета" идваха членове на ВСС - всичките са снимани и записвани. Сарафов беше проводник на интересите на Пепи Еврото (ВИДЕО)

220637
на 03.06.2023
НОВИ РАЗКРИТИЯ! Любена Петрова: В Осемте джуджета идваха членове на ВСС - всичките са снимани и записвани. Сарафов беше проводник на интересите на Пепи Еврото (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Любена Петрова направи нови шокиращи разкрития за мрежата за влияние върху магистрати, която е изградил бившият й съпруг Петьо Петров-Пепи Еврото. Във втората част на интервюто й пред Антикорупционния фонд тя споделя, че не познава Иван Гешев, нито Делян Пеевски. Срещала се единствено със Сотир Цацаров по време на протеста, който организирала в негова защита.

препоръчано

Петрова разкрива, че в ресторант "Осемте джуджета" са ходили бивши и сегашни членове на ВСС. "Всичките са снимани и записвани", категоричен е доскорошната съпруга на Пепи Еврото.

По думите й при него не било евтино, когато трябвало да се свърши някаква услуга.

"Имаше хора, които бяха на заплата при г-н Петров. На някои се даваха по 2 хиляди лева, на други по пет, на трети по десет, а на някои и по 20. Даваха се на следователи и прокурори, имаше и полицаи", твърди Любена Петрова

"Бяхме близки семейни приятели. Борислав Сарафов много пъти е бил проводник на интересите на г-н Петров дали лични, дали финансови. Не знаете това, че заедно ходихме до "Делта Хил да си избираме къщи", разкри тя на въпрос за отношенията на Пепи Еврото с Борислав Сарафов.

"Емилия Русинова беше доста чест гост на ресторанта. Можем да кажем, че тя беше от редовните контрагенти. Беше част от мрежата", категорична е Любена Петрова.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците може да имат конфликти с колеги, Везните да внимават зад волана
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК