Вход
София
Времето в София 10 o C

НОВИ РАЗКРИТИЯ: Собственикът на "Тад Груп" вкарал "Събуей" в България - 25 негови фирми регистрирани на един адрес във Варна

НОВИ РАЗКРИТИЯ: Собственикът на "Тад Груп" вкарал "Събуей" в България - 25 негови фирми регистрирани на един адрес във Варна

на 31.07.2019
112215
28
НОВИ РАЗКРИТИЯ: Собственикът на "Тад Груп" вкарал "Събуей" в България - 25 негови фирми регистрирани на един адрес във Варна
Автор: ПИК
31.07.2019
28
112215

Арестуваният собственик на "Тад груп" Иван Тодоров е българинът, който е вкарал на франчайз американската верига за бързо хранене "Събуей", съобщава Нова телевизия. Именно Тодоров за първи път открива такова заведение в България. В момента "Събуей" има точно пред сградата, която е посочена като адрес за кореспонденция във Варна на "Тад груп".

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Собственикът на "Тад Груп" кацна в България - арестуваха го

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Собственикът на "Тад Груп" кацна в България - арестуваха го

Собственикът на "Тад Груп" Иван Тодоров е кацнал тази...

на 30.07.2019

Проверка показва, че на същия адрес са регистрирани още 25 фирми на Тодоров. Освен "Тад Груп" той ръководи и фирмата "Събуей България".

Припомняме, че Иван Тодоров беше арестуван вчера на Летище София по обвинение в кибер тероризъм. Бизнесменът се прибра у нас с полет от Истанбул и беше задържан от "Гранична полиция". По-късно през деня стана ясно, че спецпрокуратурата ще иска постоянен арест за него, а решението на съда се очаква да бъде взето днес.

Поглед назад в миналото на Тодоров показва, че той е разследван за кибер престъпления и през 1997 година. Тогава е заподозрян за източване на кредитни карти, но вината му не е доказана.

Сподели:
свързани новини
МЪЛНИЯ В ПИК: Спецпрокуратурата ще иска постоянен арест за шефа на "Тад Груп" МЪЛНИЯ В ПИК: Спецпрокуратурата ще иска постоянен арест за шефа на "Тад Груп"
Специализираната прокуратура ще иска постоянен арест за...
на 30.07.2019
Шефът на „ТАД Груп” разследван за киберпрестъпления и преди Шефът на „ТАД Груп” разследван за киберпрестъпления и преди
Преди повече от 22 години собственикът на „ТАД...
на 30.07.2019
Напиши коментар »
(28)
1
кое е необичайното в случая ?
2
Герб си искат рекета . Как така този човек щежварти бизнеси за милиони а няма се отчита на Боко
3
Не закачайте човека - той е един от основателите и основен спонсор на Шaйката ГЕРБ !!!
4
Какъв е проблемът с този франчайз - очевидно Тодоров е динамичен и успешен бизнесмен. Пик, стига сиромахомилство, ставате смешни.
5
Кристиян Бойков: М-ИНЕТЧИИТЕ от ГДБОП ме Заплашваха да им Кажа Паролата на Служебния си Лаптоп ! ХАКЕРА Трябваше да си Свали Гащите и да Подаде на БОП-аджиите КОЖЕНАТА си Парола ! М-инетчия в ГДБОП от Веднъж не се Става ! Искат Препоръки от Цял ДУХОВ Оркестър ! Шефа на Пазарджишките К-ОПЕЛЕТА от ГДБОП го Арестуваха в Момента на Изпълнение на Служебните си Задължения, Докато Прави Ф-ЕЛАЦИО на Наркодилърите с ДВЕ КИЛА КОКАИН, но го Покриха Защо е Комунистическа СВИНЯ Завършила РабФак в Москва. Дори го Върнаха на Работа Като Раззе- бана К-УРВА в ДАНС,Където се Пенсионира Поради Амортизация на ДЕБЕЛО ЧЕРВО ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
6
ЗАКОРАВЯЛ КИБЕР ПРЕСТЪПНИК . ЗА ТКИВА РЕЦИДИВИСТИ, САМО СЪД И ....... ЗАТВОР .
7
Алоууу ПИК, къде Ви остана свободата на словото. Под някой статии ограничавате писането на коментари От какво се притеснявате ?? Какво ще кажат хората ли ? Кьовеши чака Гешев- не го забравяйте
8
ГАВРА ! М-инетчиите от ГДБОП Молят Шефа на Кристян Бойков да им ПОМОГНЕ с Отключването на Служебния му Компютър, но Получиха К-У-Р ! М-ИНЕТЧИИТЕ от ГДБОП Освен Качествено Ф-ЕЛАЦИО и Ф-ЕДЕРОС Друго не Могат да Правят ! М-инетчия в ГДБОП от Веднъж не се Става ! Искат Препоръки от Цял ДУХОВ Оркестър ! Шефа на Пазарджишките К-ОПЕЛЕТА от ГДБОП го Арестуваха в Момента на Изпълнение на Служебните си Задължения, Докато Прави Ф-ЕЛАЦИО на Наркодилърите с ДВЕ КИЛА КОКАИН, но го Покриха Защо е Комунистическа СВИНЯ Завършила РабФак в Москва. Дори го Върнаха на Работа Като Раззе-бана К-УРВА в ДАНС,Където се Пенсионира Поради Амортизация на ДЕБЕЛО ЧЕРВО ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
9
Самозабравил се копелдак , който трябва да полежи в панделата поне 10 календара и то при най-палавите мангали , за да му вкарат акъла през г.ъза !
10
.........ШШШШШШШШШШТТ БАЦО СЕРЕ !.......
11
..................БАЦО ШАВИ ФКАРА ФОЛЦИВАГИН ФГЗО !.....
12
Нещо не е наред тука .....? Имал фирми и това е повод да го задържат ....? Нещо Фейк Нюз надушвам ....? Или направо си смърди !
13
...ха сега да натикат в ДРАНГОЛНИКА и този, който му е разрешил НА ЕДИН И СЪЩИ АДРЕС ДА РЕГЕСТРИРА N-брой фирми, ДАНС и ПРОКУРАТУРА хайде стягайте им багажите за затвора на всички в ДАЛАВЕРАТА!!!
14
Kойто веднъж е краднал, винаги повтаря!
15
ПОРЕДНИЯ РАЗРАБОТЕН БИЗНЕС ЩЕ БЪДЕ ОТКРАДНАТ .КАТО НЕ ГО ДАВА С ДОБРО ЩЕ МУ ГО ВЗЕМАТ С ПОДЛОСТ
16
ТЕРОРИСТА ЛЕТЯ ДО КАНАДА ЗА "ПОМОЩ" , НО ТАКАВА МУ БЕШЕ "ТАКТИЧНО" ОТКАЗАНА .............. И ОСТАНА ЕДИНСТВЕНО, СПАСЯВАЙ СЕ САМ.
17
Моля за разяснение, този да не би да е от ТИМ?!?! Ясно е, че не е сам.
18
Не виждам как Събуей изобщо е възможно да са печеливши в България, не го вярвам.
19
Миналия петък получих 28755 долара за това, че съм безработен, трябва да продължа с нашия изпит, следователно, закрепих колана си преди седмица и спечелих 19500 долара. Давам ги на моите съученици да изпълнят тази отговорност. Ако нямате нищо против, трябва да възприемате колко пари сте спечелили преди седмица. посетете......................>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
20
ПОЗНАВАМ ХОРА ОТ 90-те КОИТО СИ НАПРАВИХА ПАРИТЕ,ЧРЕЗ ПРОСТИТУЦИЯ И МОЖЕ БИ ДРОГА И СЕГА СИ ИМАТ ЛЕГАЛЕН БИЗНЕС... МАКАР,ЧЕ ЕДНО КУЧЕ КАТО СЕ НАУЧИ ДА ЯДЕ Л.... ТО СИ ГИ ЯДЕ ЦЯЛ ЖИВОТ.
21
отговор на коментар
гарантирано не е !
22
Иван Тодоров сега е на 41. През 1997 е бил на около 18-19 год. Кибер престъпник, имал и заведения....Изключителен талант или поредната порция лъжи
23
IТова са отвратителни сандвичи, а заведенията имат лоша миризма
24
Че сме олигофрени такива сме , щом такива чудеса търпим , но прокуратурата , трябва да е в НАП!!!!!А не да разбива фирми !!!!
25
За 1997г. е вярно.Група младежи под 18 г.,включително и въпросния Тодорив източваха ден през ден кредитни карти на американски граждани и получаваха пратки от САЩ под формата на измислени от тях дарения.След като американците ги разкриха по местонахождение,всички бяха арестувани.Всички измами бяха доказани,а самите извършители са съдействали изцяло .Спаси ги ,това че престъпленията са извършени на чужда територия ,липса на договор със САЩ за обмен на обвиняеми,вече има,както и липсата на местен закон за киберпрестъпления.Това ,че пише заподозрян не е точно, така са измислили за да ги отърват.И не са само компютърни части,много повече и други неща.Вижда се ,че " хобито" не го е напуснало.
26
отговор на коментар
По физиономията му на варненски тарикат личи, че не му е чист косъмът. Поне една петилетка ще изкара в някой апартамент на адрес: София, бул. Столетов №21, ет. 2, южно крило, осигурена 24- часова физическа и техническа охрана, осигуряване на верни другари, които да го обслужват главно чрез анален фитнес. Преди двадесет години се е измъкнал или се е отчел, където трябва, сега няма мърдане за другаря от Варна.
27
Бойко си има достатъчно, рекетира българите и бизнеса и незнайно, къде по света ги свитка!
28
Здравчева много се отнесе!Ако ти откраднат колата,теб ли трябва да арестуват или извършителя?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21513
архив

- Кажете ми какви видове психологическо насилие знаете?
- Навън е лято, птичките пеят, слънцето пече. Всичко е окея.
- И къде тук е насилието?
- На работа съм...

няма нови новини
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
сега
1433
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Депутатите изслушват Сотир Цацаров за скандала с българското гражданство (ОБНОВЕНА)
x
ВЕЧЕ НЕ Е ТАБУ: Пуснаха мъжки секс кукли със специален пенис
x