Нови сблъсъци на Газа, има убити палестинци

Близък изток

Нови сблъсъци на Газа, има убити палестинци

5423
на 06.10.2018
Нови сблъсъци на Газа, има убити палестинци
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Двама палестинци са убити при сблъсъци с израелската армия на границата с Ивицата Газа, съобщава вестник The Jerusalem Post, като се позовава на доклади от медиите в Рамала, пише "Фокус".

препоръчано

При последните сблъсъци са пострадали 124 демонстранти, 18 от които са били ранени от снайперистите на Израелските отбранителни сили. От Министерството на здравеопазването на Палестинската автономия съобщават, че на място са изпратени парамедици.

Около 20 хил. души са се включили в демонстрацията по границата, прераснала за пореден път в сблъсъци с израелските сили за сигурност. Уточнява се, че те са хвърляли камъни срещу войниците. Според изданието някои от демонстрантите са разполагали с взривни устройства. 
Зоната около границата между Израел и Ивицата Газа е обявена за военна. 

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Везните обмислят раздяла, Лъвовете пълнят портфейла
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Колтуклиева хвана Биршен Ибрямова на къс пас след удобното интервю по бТВ. Жената на Джейхан се скри в палатката след абсурдни обяснения за 100-те бона подкуп (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 81
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК