НОВИ ЦИРКОВЕ В БСП! Два есемеса от Корнелия разбуниха духовете (СНИМКА)

Акценти

НОВИ ЦИРКОВЕ В БСП! Два есемеса от Корнелия разбуниха духовете (СНИМКА)

385548
на 11.06.2024
НОВИ ЦИРКОВЕ В БСП! Два есемеса от Корнелия разбуниха духовете (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Скандал гърми в Българската социалистическа партия, минути след като лидерката Корнелия Нинова хвърли оставка.

препоръчано

Припомняме, че по-рано днес Нинова обяви, че поема отговорност за катастрофалните резултати на столетницата и сдава властта. Въпреки това тя си остави вратичка да застане отново начело на БСП, след като отказа с категоричност да каже дали би се кандидатирала отново за лидер на партията.

След като подаде оставка, според Устава на БСП спешно трябва да се свика Национален съвет на партията, който да избере за временен лидер някой от заместниците й и да насрочи дата за свикване на Конгрес.

Само в рамките на няколко минути по разпореждане на Нинова се изпращат два есемеса до всички членове на Националния съвет на БСП, научи ПИК от няколко източници в партията. Първият есемес съобщава, че Националния съвет на БСП се свиква на заседание на 15 юни (събота). Следва обаче втори есемес, според който заседанието на НС на БСП се пренасочва за 23 юни (неделя).

Така Нинова ще остане начело на партията поне до 23 юни, което не се нрави особено на редовите социалисти.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да променят отношението си към колегите, Везните да очакват конфликти с близките
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Атанас Зафиров с първи думи, след като пое БСП от Нинова (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК