НОВО АМПЛОА! Жената на Косъма от "Под прикритие" и Иво Карамански стана сладкарка! Нели Атанасова продава пасти в "Подуяне"

ГАЛЕРИЯ ШОУ

НОВО АМПЛОА! Жената на Косъма от "Под прикритие" и Иво Карамански стана сладкарка! Нели Атанасова продава пасти в "Подуяне"

184219
на 24.08.2018
НОВО АМПЛОА! Жената на Косъма от Под прикритие и Иво Карамански стана сладкарка! Нели Атанасова продава пасти в Подуяне
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Нели Атанасова, съпругата на Александър Сано, станал популярен като Косъма от хитовия сериал "Под прикритие" и бивша изгора на Иво Карамански, отвори сладкарница в София. Нели е наела заведение, което се намира в сградата на НАП в район "Подуяне".

препоръчано

След кратък ремонт барчето на Нели Атанасова отвори врати и половинката на Косъма по цял ден е в него и наглежда стриктно своите подчинени.

Няколко часа преди заведението да отвори за клиенти, Нели вече е в него, пише ежедневник. Денят на половинката на актьора и певец започва пред компютъра с кафе и фреш от импровизирания й офис, докато тя поръчва необходимите неща за сладкарницата. След това започва да следи със зоркото си око работния процес и дава наставления на персонала на сладкарницата.

Атанасова изобщо не се притеснява да върши и работата на подчинените си. Половинката на Сано сама връзва чадърите, които са в градината на заведението, за да не хвръкнат. Бившата на покойния бос Иво Карамански има здрави ръце и връзва толкова силно, че въжетата едвам не се късат.

Госпожа Сано с широка усмивка обслужва клиентите. Нели на няколко пъти взима поръчката на гостите на заведението си, а също така им връчва й сметката. Заведението, дирижирано от жената на Косъма, за бързо време се разработи и е пълно. Барчето, което се намира на идеално място, често е фрашкано следобед, където хората сядат, за да хапнат някоя пастичка и да пийнат кафе.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК