НОВО ДЪНО: Христо Иванов и компания превърнаха Триъгълника на властта в бирария

Животът днес

НОВО ДЪНО: Христо Иванов и компания превърнаха Триъгълника на властта в бирария

111832
на 01.08.2020
НОВО ДЪНО: Христо Иванов и компания превърнаха Триъгълника на властта в бирария
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Уличните акции срещу законно избраното правителство у нас съвсем удариха дъното. На днешния протест на площада пред президентството почти не се събраха протестиращи, видяха фоторепортерите на ПИК.

препоръчано

За пореден ден начело на уличните акции застанаха проваленият бивши правосъден министър Христо Иванов, бащата на фалшивите новини Арман Бабикян, адвокатът на Цветан Василев - Николай Хаджигенов, както и любимият скулптор на кръга "Капитал" Велислав Минеков.

В протеста, приличащ по-скоро на пиянски запой, се включи и част от екипа на шоумена Слави Трифонов.

Както и вчера, така и днес основната дейност на шепата метежници, които се събраха в центъра на София, беше да пресушават кенчета след кенчета бира, превръщайки Триъгълника на властта по-скоро в бирария.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за първия ден на май - възможни непредвидени разходи за Скорпионите, новина ще изнерви Стрелците
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Нинова разкри целите на БСП - защо Григорова и Йончева предадоха партията (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Нинова разкри целите на БСП - защо Григорова и Йончева предадоха партията (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК