НОВО ЗВЕРСТВО: Подивял мъж смля от бой жена си в Пловдив

Крими

НОВО ЗВЕРСТВО: Подивял мъж смля от бой жена си в Пловдив

13618
на 10.02.2023
НОВО ЗВЕРСТВО: Подивял мъж смля от бой жена си в Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Жена е в много тежко състояние след жесток побой. Сигналът за приета по спешност в интензивно отделение пловдивчанка е получен около 14:30 часа в четвъртък в Трето РУ.

препоръчано

При проведените незабавни оперативни и издирвателни действия е установено, че тя е станала жертва на домашно насилие, като извършител е 40-годишният й съпруг.

При задържането криминално проявеният мъж направил пълни самопризнания.

Случаят е докладван в Районната прокуратура в Пловдив. Образувано е досъдебно производство.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 73
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК