Ново земетресение от 5 по Рихтер стресна поразените райони на Турция

Азия

Ново земетресение от 5 по Рихтер стресна поразените райони на Турция

9941
на 04.05.2023
Ново земетресение от 5 по Рихтер стресна поразените райони на Турция
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Земетресение с магнитуд 5 по Рихтер е станало снощи в 20:16 часа в квартал Гьоксун на окръг Кахраманмараш, Югоизточна Турция. 

препоръчано

Според информацията, получена от Дирекцията за извънредни ситуации и борба с природни бедствия към президентството в Анкара (АФАД), земетресението е било на дълбочина 7 километра.

След земетресението с магнитуд 5,0, в 20:22 ч., в същия регион е станало второ земетресение с магнитуд 4,1 по Рихтер. То е било на дълбочина 6,83 километра. 

По-рано вчера земетресение с магнитуд 4,3 по скалата на Рихтер е регистрирано в района Аладаг в окръг Адана, Южна Турция. Според информация от АФАД, дълбочината на труса е била 13,13 км.

свързани новини

Земетресенияга са усетени осезателно и в съседните окръзи Шанлъурфа, Мерсин, Кайсери и Газиантеп, както и в Кипър и Северна Сирия, обобщава "Марица".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК