НОВО НАЧАЛО: Мариана Попова и Плачков заживяха в Плевен

ГАЛЕРИЯ ШОУ

НОВО НАЧАЛО: Мариана Попова и Плачков заживяха в Плевен

56941
на 11.01.2020
НОВО НАЧАЛО: Мариана Попова и Плачков заживяха в Плевен
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Мариана Попова и Веселин Плачков са се преместили да живеят в родния град на актьора - Плевен, пише столичен всекидневник.

WINBET – Ранно изплащане за брой голове за първи път в България! (18+)

препоръчано

След празниците Мариана и Веселин заминали за Плевен заедно с 10-годишната й дъщеря Мария-Магдалена и едногодишната им щерка Екатерина. След финала на снимките на сериала "Пътят на честта", в който героят на Плачков – Киро-Християнина, бе убит, двойката решава да се премести в провинцията.

Както е известно, в края на миналата година екипът на хитовата поредица по Нова телевизия бе разтърсен от грандиозен скандал. Певицата придружавала Веселин по време на снимките, защото ревнувала от любовните сцени на неговия герой.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Абсурдите продължават - взеха главата на Росен Желязков ден преди края на парламента (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Абсурдите продължават - взеха главата на Росен Желязков ден преди края на парламента (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК