НОВО 20! Ангелкова пропяла в прокуратурата срещу любовника си Живко Коцев

Акценти

НОВО 20! Ангелкова пропяла в прокуратурата срещу любовника си Живко Коцев

403986
на 07.07.2024
НОВО 20! Ангелкова пропяла в прокуратурата срещу любовника си Живко Коцев
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова пропяла в прокуратурата срещу любовника си и бивш главсек на МВР Живко Коцев, казват горещите клюки от държавното обвинение. 

препоръчано

Показанията на Ангелкова, косвено уличавали Коцев, който отгоре на всичко понесе удара тя да му обърне гръб и да го изостави, в престъпни деяния и разпъването на чадър над контрабандната мрежа на митичния Паскал, пише столичен седмичник. 

По време на спявката, бившата министърка си признала за множество срещи на Коцев с Марин Димитров в хотел "Хаят“ в Правец.

През последния месец пък Николина Ангелкова била разпитвана цели три пъти за контактите си с Живко Коцев. Притисната до стената от разследващите органи, че мое да се сдобие с обвинение за затаяване на истината, тя пропяла и признала всичко, което знае за въпросните срещи. Самите й показания пък са засекретени.

Иначе клюките говорят, че Ангелкова и Коцев били интимни и мачкали чаршафите заедно от 2019 г. Тя обаче не знаела какви ги върши той и, че покровителства контрабандни канали, докато е главен секретар на МВР. Заявила пред разследващите, че познавала Марин и Стефан Димитрови, които й били представени от любовчията Коцев, като бизнесмени, а не като хора, които се занимават с контрабанда на цигари от Турция към България.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК! Джейхан Ибрямов остава за постоянно в ареста - човекът на Доган отказал да говори пред разследващите, натъпкал половината от белязаните пари в сакото (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК