Нов вратарски казус на "Герена"

Футбол

Нов вратарски казус на "Герена"

24073
на 09.08.2024
Нов вратарски казус на Герена
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Левски могат да се радват на добра конкуренция във всички линии по терена. Треньорът на вратарите Йордан Господинов ще трябва да вземе решение на кого измежду Пламен Андреев и Матей Маркович да се довери за домакинството на Крумовград.

препоръчано

Фаворит за титулярната  позиция под рамката пак е младежкият национал на България.

19-годишният страж се представи на ниво в последните два двубоя – победите над Ботев Враца с 4:0 и с 2:0 срещу Локомотив Пловдив, като запази мрежата си суха.

Той пази в тези мачове заради контузията на хърватина във врата. 28-годишният вратар вече е готов за игра и тренира на пълни обороти, но формата на Андреев изглежда, че ще го остави на пейката, предаде "Гонг".

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК