НОВ ЕКШЪН: "Възраждане" се докопа до кабинета на областния управител, служители на Вяра Тодева запират вратата със стол, секретарка я прати в спешна "командировка" (ВИДЕО)

Епицентър

НОВ ЕКШЪН: "Възраждане" се докопа до кабинета на областния управител, служители на Вяра Тодева запират вратата със стол, секретарка я прати в спешна "командировка" (ВИДЕО)

118264
на 15.12.2023
НОВ ЕКШЪН: Възраждане се докопа до кабинета на областния управител, служители на Вяра Тодева запират вратата със стол, секретарка я прати в спешна командировка (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов успя да се добере до кабинета на областния управител Вяра Тодева, след като привърженици на партията обсадиха по-рано днес сградата. Акцията е във връзка с разчленяването на Паметника на съветската армия.

препоръчано

Общинските съветници на "Възраждане" и група граждани поискаха да видят заповедта за разрушаването му. 

Костадинов и хората му обаче не откриха Тодева на работното й място. На въпроса на депутата къде е областният управител в този момент, секретарката й първо каза, че не може да му отговори, след което прати шефката си в спешна "командировка".

"Понеже ДПС имат банкет, да не е командирована на банкета на ДПС?", попита иронично Костадинов.

Той поиска да види заповедта за командировка на Тодева, но такава не му показана. 

От "Възраждане" позвъниха на служебния мобилен телефон на областния управител, който изненадващо се оказа... върху бюрото й. 

"Областната управителка излъга не просто нас от "Възраждане" и една парламентарна група, но излъга и представители на полицията, че е в командировка.

Същевременно видяхте къде е нейният телефон. Най-вероятно тази особа е тук, в сградата и се крие. Ще искаме тази особа да бъде уволнена, дисциплинарно и наказателно преследвана, за да понесе своята отговорност. Става въпрос за огромна безочлива наглост! И страх. Дивашки страх! Вратата й беше заключени, подпряна със стол от вътрешната страна. Хората, които работят тук си мислят, че това е тяхна частна собственост и тръгнаха да ни гонят.

Като свършим с ПСА и възстановим реда и законността, ще изхвърлим фашистката клика от управлението на държавата", обясни Костадинов в живото излъчване от областната управа. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за празничния 11 май - нерешими проблеми връхлитат Везните, Водолеите да подхождат с разум във всичко САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за празничния 11 май - нерешими проблеми връхлитат Везните, Водолеите да подхождат с разум във всичко
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО СТУДИО НА ПИК TV! Шокиращи подробности за нападението над Колтуклиева на митинга на ПП. Страхил Ангелов: Представете си, ако бях ритнал Цънцарова (ВИДЕО)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК