НОВ ЕКШЪН В ПИК: Киро бяга от Колтуклиева, тя го заковава: "Кириле, как Денков ще е външен министър, като не го искат в Америка?!" (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Акценти

НОВ ЕКШЪН В ПИК: Киро бяга от Колтуклиева, тя го заковава: "Кириле, как Денков ще е външен министър, като не го искат в Америка?!" (УНИКАЛНО ВИДЕО)

223755
на 09.02.2024
НОВ ЕКШЪН В ПИК: Киро бяга от Колтуклиева, тя го заковава: Кириле, как Денков ще е външен министър, като не го искат в Америка?! (УНИКАЛНО ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Сериозен уплах и траен мисловен спазъм налягат съпредседателя на ППДБ Кирил Петков, колчем зърне в кулоарите на парламента вездесъщата Соня Колтуклиева.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

И днес неуморната журналистка хвана в крачка Киро и му отправи директния въпрос:

"Кириле, как ще стане Николай Денков министър на външните работи, като не го искат в Америка?".

Киро се направи, че не я е чул и се опита да сложи дежурната си редкозъба усмивка. Но този път не му се получи.

"Те не го приемат в Америка, Кириле. Николай Денков нямаше никакви срещи в Америка и стана срамно той да не замине за Щатите. Какъв външен министър ще е човек, който не е приет от Вашингтон, Кириле? Не го приемат във Вашингтон, вече и тебе", настоя Колтуклиева, догонвайки почти спринтиращия Петков. 

Стреснатият фен на плажа Корал успя да се шмугне през вратата, зад която нямат достъп журналистите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 4 март - емоцията пречи на Овните, всичко започнато носи успех на Скорпионите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Въпреки напъните на сглобката да изчегърта празника - не се гаси туй, що не гасне: На 3 март Русия ни освободи от турско робство! (ВИДЕО)
ново
Днес: 91
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК