НОВ ЕКШЪН В ПИК: Киро бяга от Колтуклиева, тя го заковава: "Кириле, как Денков ще е външен министър, като не го искат в Америка?!" (УНИКАЛНО ВИДЕО)

Акценти

НОВ ЕКШЪН В ПИК: Киро бяга от Колтуклиева, тя го заковава: "Кириле, как Денков ще е външен министър, като не го искат в Америка?!" (УНИКАЛНО ВИДЕО)

226739
на 09.02.2024
НОВ ЕКШЪН В ПИК: Киро бяга от Колтуклиева, тя го заковава: Кириле, как Денков ще е външен министър, като не го искат в Америка?! (УНИКАЛНО ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Сериозен уплах и траен мисловен спазъм налягат съпредседателя на ППДБ Кирил Петков, колчем зърне в кулоарите на парламента вездесъщата Соня Колтуклиева.

И днес неуморната журналистка хвана в крачка Киро и му отправи директния въпрос:

"Кириле, как ще стане Николай Денков министър на външните работи, като не го искат в Америка?".

Киро се направи, че не я е чул и се опита да сложи дежурната си редкозъба усмивка. Но този път не му се получи.

"Те не го приемат в Америка, Кириле. Николай Денков нямаше никакви срещи в Америка и стана срамно той да не замине за Щатите. Какъв външен министър ще е човек, който не е приет от Вашингтон, Кириле? Не го приемат във Вашингтон, вече и тебе", настоя Колтуклиева, догонвайки почти спринтиращия Петков. 

Стреснатият фен на плажа Корал успя да се шмугне през вратата, зад която нямат достъп журналистите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК