Вход
София
Времето в София 25 o C

Нов панаир Блъсков - Асен Генов! Блъсков: Чугунен ренегат е начело на правителството сега! Нормално е, че партията го е изключила (обновена)

Нов панаир Блъсков - Асен Генов! Блъсков: Чугунен ренегат е начело на правителството сега! Нормално е, че партията го е изключила (обновена)

на 24.08.2014
2189
51
Нов панаир Блъсков - Асен Генов! Блъсков: Чугунен ренегат е начело на правителството сега! Нормално е, че партията го е изключила (обновена)
Автор: ПИК
24.08.2014
51
2189

Протестите навредиха на хората, повече попречиха, отколкото да помогнат. Взеха пари от международни организации

"Протестите повече попречиха на хората, отколкото да помагат. На тези, които протестираха им е плащано. Взимаха пари от международни организации". Това каза собственикът на вестник "Труд" Петьо Блъсков пред Нова телевизия.

Според журналиста имало таблица, в която пишело кой колко е взел за протестите.

"Начело на правителството е един чугунен комунист. Той е ренегат. Преди 2 години обясняваше как мрази ренегатите. Нормално е партията да го изключи, след като прави такива неща. Тези хора - протестиращите мишки, приеха такъв човек. Сбъркано е нещо. Отблагодариха ли им се за протеста?", попита Блъсков.

Асен Генов от "Протестна мрежа" пък не пожела да седне до Блъсков. Той се аргументира, че не искал да има махленско надвикване. Така за пореден пък абсурдният сблъсък Генов - Блъсков, който шества по всички телевизии от две седмици, се възпроизведе в неделя рано сутринта - за потрес на нормалните зрители.

По-късно обаче Генов бе изигран и Блъсков цъфна до него на креслото. "Защо пускахте един материал няколко пъти анонимно в "Труд", отговорете ми", попита младежът с уклон към бог Кришна и усвояването на пари от американски фондации.

"Това се учи в училище", отговори Петьо Блъсков. "Направихте ли разследване как се финасира "Труд"", попита Генов  "Аз не съм Кашпировски, има си прокуратура", каза от своя страна медийният собственик.

Сподели:
Напиши коментар »
(51)
1
Така е ! Току що Генов си призна, че ходи да говори по медиите, заради платените пари от фондацията от страната от другата страна на Атлантическия океан. Марионетка на хората правещи " цветните революции" в последните 4-5 години.
2
орел с ориз е символ на духовната нищета на печата
3
ГНУСЕН , Пеевски защитник ! Всеядо животно ,,, а и се прави на ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
4
Проблем са хора като П .Блъсков и Д. Пеевски .............. който , чрез Вестниците си МАНИПУЛИРАТ за МНОГО пари .......................................... МНОГО - пари !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
Този до кога ще цапа медийното пространство?
6
Отдавна се знае, че Бойко и РБ платиха летните протести на Цонева и Генов.
7
Блъсков е нагъл лъжец от прехода.
8
Чугуна драскач Лъсков бил правилния чугун а изключения от крадливата партия осъзнал се Близнашки бил неправилния Чугун. Червения Драскач комуне плюе неправилното комуне, че казал " Комунизма един прекрасен идеал" . Но нали червени драскачи като Лъсков, лъскаха и възхваляваха той идеал и промиваха чугунените мозъци на коменетата.. От платени червени свине като лъккача Лъсков получавам пълен конфиденс, дозирам се да не изпадна в интровертност на духа, че лимита ми на търпение е изчерпан...
9
Вижте каква крива,подпухнала,мазна и брадясала мутра гледа от снимката
10
Бллъсков, лъсват пристрастията ти БСП и Пеевски. Отричаш Спонтаннитите протести, били платени Срам за теб. Платен беше контрапротеста.Много ти е голямо егото, но ти си само един печалбар.
11
Петьо Блъсков със сина си ,,, ПРОДАДОХА на Дилян Пеевски и майка му „Монитор“ ,,, но купиха „ Труд “ – Това е „Цветът“ на Българската ПРЕСА !!! А пък „Протестна Мрежа “ нямат и гараж ................. Кой е по СИЛЕН ???
12
Ако са плащали на едните, то на пъпчивите контри кой им плащаше, като знаем, че Мишо шамара дари и да те напсува, не го прави без пари. Половината пъпчиви контри, бяха на хранилка в разни министерства а от тях се искаше да ходят да ритат топка в Банкя и да грачат по разни сутришни блокове..
13
Абе пидалче гербаво неграмотно, изобщо на теб ясно ли ти е какво означават думичките "пълен конфиденс",о цървуланко прост?
14
"Начело на правителството е един чугунен комунист." - точно така е. Не разбрах само защо Блъсков не продължи с анализа на този скандал с назначаването на чугунения комунист Близнашки, както и на цяла кахарта от бивши комунисти около него, начело с началника на кабинета му Георги М. Георгиев.
15
Прав е Колкото и за „ Партийната Книжка“ на Софиянски ???
16
Доживяхме Асен Ганюф да защитава комунист. Но разбира се, че ще защитава комуниста Близалков, щом е от техните и нарежданията на Маккейн са такива.
17
А, на теб бе Дрисльо, БСП като ти плаща какво да кажем, а пияндурник такъв! Колкото пъти съм контактувала с теб , винаги си лъхал на ракия и чесън! Дори и трезвен, което почти не се случва, пак изглеждаш пиян... виж си раздърпания И НЕУГЛЕДЕН ВИД И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙ ЧЕРВЕН ЛУДОГОРСКИ ЦЪРВУЛАНКО!
18
Към 1989 г. в БКП са членували около 1 000 000 човека.... нали се сещате, че поне 33% са били там не заради идеали, а заради обикновен кариеризъм.... Били са фалшиви комунисти... Червеи в ябълката на съзиданието и човеколюбието.... Червеи като Б. Борисов, Желю Желев, Близнашки, Костов и т,н. ....
19
Много противен човек!
20
В неделя сутрин по Нова тв, която изобщо не е на Бойко Борисов, пълна порнография. Водещата, която гледаше като че е на кастинг за поп-фолк певици, рече изведнъж „реклами”. И се ухили. Толкова.
21
От какви пари живее този Генов? Кой му плаща?
22
Генов е на заплата като агент за влияние... Плаща му с мръсно-зелени кинти задокеанската мафия... Истинската (официалната) мафия на света. Която властва, с дребни вариации и пермутации вече 7-8 хиляди годинки.
23
Ей Електрония вибратор капут Дудушки стига си ми ползвал ника бе пИдал. Че пак ще ти хакна страницата бе лйнар, най важното е, че знам кой пИдал си .. АТАКА ОБЯВЯВА ВОЙНА НА ДУДУКА ТУРСКИЯ ИБРИК И НЕГОВИТЕ ТРОЛОВЕ КАПУТИ..
24
Защо ГЕРБ си хвърлиха властта, за могат театрално да си я вземат с помощта на мишите от Протестната мрежа.
27
Ще ми пръднеш KURA , цървул миризлив!
28
Блъсков, червено мекере! И твоето време идва!
29
Комсомолският секретар Блъсков ще дава уроци по демокрация.
30
А ти ще ми се насереш на KURA , цървул миризлив ще те клатя до не свяст червен капутски мухал, цяла АТАКА ше ти се изредим и ще сереш като самосвал..
31
каня всички тролове на Дудука да си носят лъжици.
32
Петьо, Педер Волгин, Амгъл Дърева, Симов, Гарелов - червения батальон за мокри журналистически поръчки. С една дума - Опорноточковци.
33
С какво бе селяндур? С мара шепова ли бе? Марш да чистиш кочината където си се родил и ти е мястото!
34
– 27 – Само Обединение с ДПС , може да Вкарате депутати в Парламента .И без това Ви го Вкарваха постоянно ... а така ще се Клатите в СИНХРОН !
35
герберасткото гейче ЕЛЕКТРАТА, дето се мъчи да пише тук под различни никове, до преди малко квичеше като прасенце докато му порех дупцето , хареса му и се молеше за още и още. Но сега е ред на БОЖО и НИКИ,а те вервайте ми хич ама хич няма да го бавят и добре ще го изклатят.
36
„Евророма“ са свободни за обединение със селяците от „ТАШАКА “
37
ПИТАЙ СТАВРИ С КАКВО, ХА ХА ЦЯЛА МЕЧКА МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В ХРАЛУПАТА МУ ..
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
ЕЛЕКТРОНЕ НЕ СЕ ЕbАВАЙ С АТАКИСТА КАМЕН, ЧЕ ГОЛЯМО КИРИСТЕ ИМА. НА МЕН МИ ГО НАБУТА САМО ГЛАВАТА И СЕ НАСРАХ , НЕ ИСКАМ ДА СЪМ НА ТВОЕТО МЯСТО АКО ТИ ГО НАБУТА ДО МАДАТА, ЦЯЛ СЛОН ЩЕ ПОБЕРЕШ В ЗАДНИЯ СИ ДВОР.. Мляс!!!
40
Да помните Блъсков така агресивно да се изказва преди - аз не помня макар че съм над 65 г.Това момченце както другото момченце Бареков с многото пари с които се прегърнаха , с многото власт чрез медиите си се самозабравиха.Кога човек говори така - когато има много пари и широк гръб.Журналистите от Капитал веднага ги привикаха на "разговор".Защо - защото са отдалечени от Пеевски и парите му.А Петьо - какво момче с домашно пулуверче беше и дънкова ризка от битака.Това време отмина - вече е на другия бряг и за това така долнопробно обижда - дори и да е прав премиера е начело не на партия а на държава и представлява институция която блъсков не зачита защото и господарите му мислят така.
41
Нам си коя водеща от Нова тв, която изобщо не била на Бойко Борисов, с дикция на рецитаторка от читалище N, реши в ефир да изнесе лекция на Петьо Блъсков кое било „анонимни” статии по повод публикации на в. Труд за финансирането на протестите на „умните и красивите” от американски фондации. Блъсков снизходително се спря да не намачка, както той си знае, въпросната „водеща” и не я заби какво точно прави Нова телевизия повече от година, като „протестна” „редакционна политика”. „Тези хора са платени от американците чрез фондациите си, сайтовете си и туй то!”, отсече Блъсков. Той директно заяви, че протестърите са влезли в служебното правителството и са станали „номенклатура”. И то след като са викали уж против социалистическото правителство на Орешарски, а сега са влезли в правителството на „чугунения комунист” Близнашки. Асен Генов пък, който отказа да седне заедно с Блъсков, направи опит да обясни, че получавали пари от „лошите империалистически фондации”, но това било „прозрачно”. Генов, който една година не слиза от екрана на Нова тв, която изобщо не е на Бойко Борисов, продължи да говори нещо, от което никой нищо не разбра. А нам си коя водеща се загрижи „не го ли откраднал” някой тоя протест. Пълният цирк бе, когато „водещата” хукна да вика обратно Блъсков да отговарял, ама „пред камерите”. Блъсков, незнайно защо се върна на диванчето в сценката „иди ми – дойди ми”. Блъсков влезе в ролята на психотерапевт и помоли Генов да се успокои – влезли са в министерствата, взели са парите, а никой не се интересувал от това. Блъсков уточни, че в сайта на „Америка за България” пишело, че за да кандидастваш за проект там „предложенията не се дискутират”. Блъсков и той кандидатствал два пъти, ама не го огряло. В неделя сутрин по Нова тв, която изобщо не е на Бойко Борисов, пълна порнография. Водещата, която гледаше като че е на кастинг за поп-фолк певици, рече изведнъж „реклами”. И се ухили. Толкова.
42
Генов, Асене... - все пак кажи си, гейче - 6,3 милиона от фондация - Америка за България са си бая парици... никой не ги дава за черните ти очи на гейша...
43
Соросоидите се опитват да излязат по-умни от народа.Палаши,осребрили по най-недостойния начин за един българин мерака си да са на политическата сцена в угода на мафията и техните ортаци.Помията,която се лее от нова телевизия,щедро поднасяна ни от наведените дръжки на микрофони отвръщава хората,карайки ги да поставят под един знаменател всеки един от гилдията.Жалко,че съвестните журналисти,професионалисти и таланти в професията си,водени от криво разбрана колегиалност не разобличават тези дръжки,които нанасят непоправими щети на обществената среда.Мафията,посредствените политици и техните ортаци нямат място в политиката и властта на страната ни.
44
И двамата са от един дол дренки! И "великият" Блъсков и тъй нареченият "протестър" - Генов ближат някои части на великият кормчия на нацията Б.Б. Сега горкият Блъсков се сетил, че на протестиращите им плащаха с пачки пари, за да викат - "Оставка!" и "Червени боклуци". Нека и двамата се присламчват към "главният пожарникар" на републиката, защото от него ще имат файда, ако им даде малко трохици. Жалки са всички тия подмазвачи, като Блъсков и Генов, които викат и сказват по телевизиите за да привличат аудиторията, наречена глупав български народ!
45
Г-н Блъсков , с чугунения ренегат май от едно тесто сте замесени или имате амнезия? - Човекът, който се противопостави на членството ви в БКП Петьо Блъсков е казал : Велизар Енчев няма качества на партиец. Този Петьо Блъсков, днешния издател Блъсков ли е? - Това е той. Бе заместник-партиен секретар във вестник "Отечествен фронт". По време на работата ми в Белград, когато предавах кореспонденции от фронтовете на Югославия, неговите вестници пишеха, че съм от службите и разузнавам братята-сърби, на които той симпатизираше. Това е поведението на класическия партиен секретар, който се грижи за чистотата на идеята – без значение дали става дума за комунистическа или капиталистическа идея!
46
И Блъсков е като НиДялкууу и ДУДУКА....Медийни мошеници и рекетьори! А специално Блъсков е една от първите перални на червените пари след падането на московските слуги....
47
Близнашки е един доказан фалшификатор, какви честни избори да очакваме от комп роментиран човек.Той бързо забрави, че задачата му е единствено да подготви избори, каква е тази поголовна чистка и кому служи тя? Плевнелиев забърка кашата и как ще я кара в бъдеще този палячо, да не забравя, че ако нямаше достойнство да се откаже от Президентския стол, мандата му скоро свършва и какво ли го чака тогава?!
48
И Генов е като Близашки и Офшоркото....Малоумни мошеници и рекетьори на каишката на Мутрата! А специално Близашки е една от първите червени подлоги Боколизачи
50
Предпочитаме Бойко! Защо ДПС свали правителството си? БСП свиреше втора цигулка? И чак след изборите за Европарламент 25.05.2014, чак през юни направиха театъра с КТБ! И.......... Предпочитаме Бойко!
51
Генов не е ли в кауша заради боядисаните паметници? А за американските пари са виновни нашите управници - я Путин как прискрипа финансово НПО-тата?! А те са истинска прахосмукачка за политически боклуци и национални предатели - за България са НПО-та, обаче парите ги дава Държавният департамент на САЩ и за Щатите те са държавни структури за въздействие върху политиката на колонии като България.!.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

- Тате, вярно ли е, че съм осиновен?
- Какво приказваш, сине? Тебе ли щяхме да изберем?

няма нови новини
Днес: 135
hot
най-четени новини в момента
сега
1824
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
Ход догът не бил просто варен кренвирш в хляб. Вижте колко вида такъв сандвич има!
x