НОВ ПАНАИР между Киро и Колтуклиева: "Защо ме излъга, че си си забравила ключовете?" Тя: Кои министри натискаха Борисов от твое име? По-умна съм от тебе (УНИКАЛНО ВИДЕО)

ПИК TV

НОВ ПАНАИР между Киро и Колтуклиева: "Защо ме излъга, че си си забравила ключовете?" Тя: Кои министри натискаха Борисов от твое име? По-умна съм от тебе (УНИКАЛНО ВИДЕО)

630832
на 27.03.2024
НОВ ПАНАИР между Киро и Колтуклиева: Защо ме излъга, че си си забравила ключовете? Тя: Кои министри натискаха Борисов от твое име? По-умна съм от тебе (УНИКАЛНО ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Съпредседателят на ППДБ Кирил Петков още не може да преживее, че се върза на стария номер с домофона. Припомняме, че в неделя вечер, след като Мария Габриел обяви окончателния край на преговорите с ППДБ, журналистката Соня Колтуклиева отиде пред дома на Петков, за да го потърси за реакция. Тогава Колтуклиева позвъни на домофона, използвайки стария трик, че си е забравила ключовете. Петков отговори, а когато разбра, че разговаря с журналистката, се ядоса, задето е бил излъган.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Днес уникалното шоу между двамата продължи и на излизане от президентството. Водещата на ПИК TV попита Кирил Петков кои са чуждите министри, чрез които е опитал да натисне Бойко Борисов за правителство. Вместо да отговори, бившият премиер захвана темата за домофона.

Вижте как протече култовия диалог:

СК: Кириле, кажи все пак кои министри са се обаждали на Бойко Борисов? Ти с кого говори?

КП: Соня, може ли да попитам едно нещо?

СК: Питай, Кириле.

КП: Вие като ми звъннахте на домофона, защо ме излъгахте, че сте ми съседка и сте си забравили ключовете?

СК: Това е трик. Ти пък толкова ли си будала, та да се хващаш на трикове?!

КП: Не се хванах.

СК: Щях да дойда, да позвъня, ти да ме видиш през шпионката и да се скриеш и да загасиш лампите, както направи в последствие.

КП: Не е хубаво да се лъже и да се влиза в чужди домове.

СК: Не съм влязла в дома ти.

КП: Опита се, опита се с лъжа.

СК: Аз съм журналистка и се опитвам да се добера до информация по всякакъв начин. А ти се скри. Защо не направи пресконференция, изявления. Седеше си вкъщи. Кажи, Кириле, кои министри са се обаждали на Бойко Борисов и защо? Ти с кого говори?

КП: Когато казахте, че сте си загубили ключовете и затова да ви отворя...

СК: Е, това е толкова стар трик. Ти вчерашен ли си, та да се поддаваш. Ми не отваряй, пази се, нали имаш бодигардове, да те научат!

КП: Не отворих. Не отворих.

СК: Кириле, няма да избягаш от въпроса. Кои министри са се обаждали на Бойко Борисов?

КП: Питайте го него.

СК: Питах го, каза, че са се обаждали. Ти кажи от кого поиска помощ? Днес си призна по бТВ, че си искал помощ. От кого?

КП: Аз помощ не съм искал.

СК: Искал си, искал си! Ти си призна, че си говорил с партньори от Европа.

КП: Само да ви покажа ключовете, които сте си забравили. Следващия път измислете нещо по-хитро.

СК: Ще измисля! И ти пак ще се хванеш, Кириле.

КП: Не се хванах. Не влязохте вътре.

СК: Не си по-умен от мен обаче цяла България говори за нашия разговор по телефона, Кириле.

КП: На лъжата краката са къси.

СК: Оо, поне това си научил от престоя си в България, преди да заминеш за Канада. Кириле, от кого си искал помощ? Това е национално предателство.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 април - денят носи успех за Телците, Стрелците имат възможност да попълнят банковата си сметка
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Стойчо Стойчев предупреди за възможен страшен батак, ако Главчев подаде оставка: Всичко се счупи заради изказването на Борисов за външния министър (ВИДЕО)
ново
Днес: 138
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК