НОВ СКАНДАЛ! Учители изкараха на снега деца да веят украинското знаме и да скандират: "Слава Украйна"

Акценти

НОВ СКАНДАЛ! Учители изкараха на снега деца да веят украинското знаме и да скандират: "Слава Украйна"

334035
на 22.01.2024
НОВ СКАНДАЛ! Учители изкараха на снега деца да веят украинското знаме и да скандират: Слава Украйна
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

След скандала с "Аз съм българче" и украинското пуловерче на детето от корицата на книгата със стихове на Иван Вазов, на дневен ред е още един скандал. Отново с проукраински послания, отново с посегателство върху детската психика.

препоръчано

За случая алармира на страницата си във Фейсбук Деян Николов от "Възраждане".

Той разказва, че в съботния ден в 12:00 часа в 150-то училище в Дружба 2 се е провел проукраински пърформанс.

"Деца веят украинското знаме и викат "Слава Украйна" под съпровода на възпитатели, които ги снимат", заявява Николов и допълва:

"Още в понеделник ще вкараме въпрос към кмета на София част от каква възпитателна програма е това заснемане на видео в събота и по чия идея се случва цялото нещо.

Да промиваш главите на децата и да ги използваш за геополитическа пропаганда е едно от най-гнусните неща, които съм виждал".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства САМО В ПИК! Хороскоп на Алена за последния ден на юни - Раците да не се товарят с работа, Везните да избягват нови запознанства
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК