ГОРЕЩО
Радев трябва да бъде спрян
ДПС-Ново начало на митинг в защита на стабилността в държавата
Радомир Чолаков: Не произвеждаме достатъчно храна
РАДЕВ АКТИВИРА ДЕЖУРНОТО СИ ПРОКСИ: Имало ли е разследване за корупция срещу Демерджиев, унищожено при назначението му в служебния кабинет?
Даниел Митов: Два влекача са в готовност да изтеглят танкера, блокиран край Ахтопол - не е опасен
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Нов стандарт предвижда за приготвянето на хляб да се използва само брашно, без консерванти, оцветители, генномодифицирана пшеница.
препоръчано
"Както направиха стандартите за местата, така може и за хляба. Говори се, че може би ще променят цените. Не ми се вярва. При малкия производител цената се променя, ако се вдигат ток, вода, горива", споделя пред БНТ собственик на закусвалня.
Към момента тестените изделия се използва българско брашно, но за направата му може би се слагат и вносни пшеници, с цел подобряване на качеството. Според производителя в нашите мелници не влиза най-добрата пшеница
ТЪЖНА ВЕСТ: Почина собственикът на "Фантастико"
215970
преди 18 часа
Над 6140 тежки ПТП с 414 жертви от началото на годината
7171
преди 18 часа


