Нов трус! Земетресение с магнитуд 5.1 по Рихтер разлюля Индонезия

Азия

Нов трус! Земетресение с магнитуд 5.1 по Рихтер разлюля Индонезия

9033
на 29.09.2018
Нов трус! Земетресение с магнитуд 5.1 по Рихтер разлюля Индонезия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Земетресение с магнитуд 5.1 по скалата на Рихтер е регистрирано на остров Сулавеси, Индонезия, показва справка на интернет страницата на Европейския средиземноморски сеизмологичен център (EMSC), циитрани от „Фокус“.

препоръчано

Земетресението е регистрирано в 15:40 часа местно време (б.р. 10:40 часа българско време) на дълбочина от 40 км. Епицентърът е на 67 км западно от град Посо и на 80 км югоизточно от град Палу.

В петък вечерта на остров Сулавеси беше регистрирано силно земетресение с магнитуд 7.5, което предизвика и цунами с височина от метър и половина, което удари град Палу.

Към момента информациите са за 384 загинали и 356 ранени.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК