НОВ ЧЕРВЕН КОШМАР: Кандидат-кмет замрази членството си в БСП и пристана на друга партия - шуробаджанаци запълват листата на Корнелия Нинова

Политика

НОВ ЧЕРВЕН КОШМАР: Кандидат-кмет замрази членството си в БСП и пристана на друга партия - шуробаджанаци запълват листата на Корнелия Нинова

101564
на 01.10.2019
НОВ ЧЕРВЕН КОШМАР: Кандидат-кмет замрази членството си в БСП и пристана на друга партия - шуробаджанаци запълват листата на Корнелия Нинова
Автор:   ПИК

Колкото повече наближават местните избори, толкова по-ясно става, че БСП се е превърнала в шуробаджанашка партия за политически несретници, които напускат столетницата и дефилират из други политически сили. Партийната въртележка в Берковица взриви социалистите и напълно е демотивирала левите да подкрепят партията си, докато начело е Корнелия Нинова и трупата й.

препоръчано

Досегашният кмет на Берковица от БСП и кандидат за следващия мандат Милчо Досов обявява, че замразява членството си в столетницата и акостира в структурата като кандидат-кмет на "Обединени социалдемократи" на бившия партиот и бивш депутат Велизар Енчев. Местната структура на столетницата пък му дава подкрепата си изборите на 27 октомври.

Досов си прави и своя листа. Вади 7-я от червената листа - сина си Данаил Досов, гласуван на тази позиция на местната конференция на партията, и го слага 11-и в листата си.

Под номер 15 в листата на БСП пък е зетят на Досов - Радослав Младенов. А 7-ма в листата на Досов е счетоводителката му Димитринка Витанова. Димитринка се е подсигурила с кандидат за общински съветник и в листата на БСП, където 5-и е синът ѝ Димитър Витанов.

4-та в листата на столетницата в Берковица пък е жената на съвършено безсловестния и незнаен след 2 години мандат депутат от столетницата Илиян Тимчев. Местните се досещат на какво дължи номинацията - на необяснима сговорчивост за съсипването на местното читалище.

За дъщерята на Досов пък в града се шушука, че работи като директор на Дирекция "Правна" в Министерството на екологията. Случаят е почти идентичен с щерката и зетя на т.н. независимата кандидат-кметица на София Мая Манолова, която уж се бори срещу ГЕРБ и статуквото, но и двамата работят на високи позиции в две министерства, управлявани от ГЕРБ, и то по еврофондовете.

Именно с еврофондове са извършени и две санирания в Берковица по времето на Досов, които са хвърлили местните жители в пълно недоумение и дори в ужас. Облечените с красивия берковски мрамор сгради на Общинския съвет и на читалището са били облепени със стереопор пред очите на слисаните граждани. Ясно е кой се подвизава в сградата на Общинския съвет - самият Досов, а директор на окепазеното читалище е жената на въпросния депутат Тимчев, която се е уредила и в листата за общински съветници на БСП.

Особено превилигирован е и друг депутат на БСП в Берковица - Атанас Костадинов, който е народен представител от Монтана и за 2 години също не е блеснал с нищо в парламента, но се води от верните клакьори на лидерката Корнелия Нинова. може би точно това е причината неговият брат да печели всички поръчки да реновиране на сгради в града, каквато и и тази на МВР например. Никой обаче не разследва конфликтът на интереси прли тази нова схема "Батко и братко".

Социалистите в Берковица са се хванали за главите и изобщо не знаят за кого и защо да гласуват.

"Това са някакви бизнес врътки на местното ръководство с централата на "Позитано" 20, които от една страна гарантират на тукашните им избраници лични изгоди, а от друга страна - сигурна загуба на БСП, за която вероятно са спазарили дивиденти", коментират местните червени с отвращение, като допълват, че кликата на Нинова е обезсмислила целия партиен живот и усилията на всички хора от столетницата да направят добри листи, да издигнат избираеми кандидати и да се представят достойно на местните избори с честни хора.

Те са убедени, че това изобщо не е случайно, но и че трябва да си слепец или политически безхаберен човек, за да не го виждаш и да не се възмущаваш.

Сподели:
Бомба x
Разработиха молекула, която предотвратява фатален COVID-19 Разработиха молекула, която предотвратява фатален COVID-19
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 221
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това