Нов шок във Фамилия "Тоника" - самоуби се синът на Асен Масларски!

ТЕМА

Нов шок във Фамилия "Тоника" - самоуби се синът на Асен Масларски!

1998230
на 27.08.2014
Нов шок във Фамилия Тоника - самоуби се синът на Асен Масларски!
Автор:   ПИК

Младежът се дрогирал и друг път скачал от високо

Нов шок сполетя Фамилия "Тоника" по-малко от година след смъртта на Гого. Певците са разтърсени от жестока трагедия - самоуби се синът на Асен Масларски. Той живее с колежката си Милица Божинова след развода с жена си и бил далеч от детето си, когато станала трагедията. Георги сложил край на живота си през април, но едва тези дни певецът реши да сподели мъката си във фейсбук, пише "Телеграф". Той пусна „Защо-о-о-о-о Господи!” и „Знам, че един ден пак ще те прегърна”. Постът му събра десетки съболезнования.

препоръчано

Георги Масларски се е самоубил, като е скочил от апартамент в столичния квартал „Борово”, който се намира на шестия етаж и в него живеел брат му Борис. Георги е погребан на 26 април в Шумен, където е израснал, а на траурната церемония брат му Борис е припаднал и е извикана линейка. Близки на семейството са коментирали, че Георги е повторил съдбата на вуйчо си – брат на майка му Снежана, който също се е самоубил. Преди година Георги Масларски е скочил от първия етаж на шуменската болница и е паднал върху покрив на линейка пред Спешното отделение. Тогава младият мъж е бил под въздействието на дрога и е приет в болницата с пукнат гръбначен прешлен, след като предишния ден скочил от Мадарските скали.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за мразовития понеделник - успешен ден за Близнаците, трудности за Водолеите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това