НФСБ дари маски и шлемове за медици на първата линия

Политика

НФСБ дари маски и шлемове за медици на първата линия

4107
на 10.04.2020
НФСБ дари маски и шлемове за медици на първата линия
Автор:   ПИК

Дарителската кампания на НФСБ в подкрепа на битката срещу разпространението на COVID-19 продължава. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

Народният представител от НФСБ и съпредседател на ПГ „Обединени патриоти“ Валентин Касабов предоставя на болницата в Провадия 100 предпазни шлема за медиците на първа линия. Вече втора седмица той е доброволец към Социалния патронаж в Бургас и с личния си автомобил разнася храна на деца и възрастни хора, които патронажът обслужва.

Общинските съветници от НФСБ в Бургас Милен Ненчев и Боян Дяков, заедно с народния представител от патриотичната партия Христиан Митев, дариха 300 броя предпазни шлемове и 300 броя маски за многократна употреба в полза на УМБАЛ - Бургас.

„Преценихме, че в този тежък за здравната ни система момент трябва да направим това дарение и се надяваме то да е от полза за хората с бели престилки, които са на първа линия в тази тежка епидемиологична ситуация", коментира депутатът Христиан Митев.

Директорът на болницата д-р Бойко Миразчийски прие защитните консумативи с благодарност. Той уточни, че лечебното заведение изпитва остра нужда от предпазни средства и дарението на патриотите е добре дошло.

100 хирургически комплекта пък ще дарят служителите и ръководството на Регионалната дирекция по строителен надзор в Бургас в полза на УМБАЛ. Добрата новина съобщи директорът на структурата – Милен Ненчев, който е общински съветник от НФСБ.

Председателят на структурата на НФСБ в Камено Иван Кузманов дари 11 хиляди лева в подкрепа на медиците на първа линия.

препоръчано
Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това