Нявгашното страшилище Нефтохимик обявява фалит

Футбол

Нявгашното страшилище Нефтохимик обявява фалит

3448
на 05.11.2021
Нявгашното страшилище Нефтохимик обявява фалит
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Нефтохимик ще бъде обявен в несъстоятелност. Вчера се е провел Съвет на Директорите, като на него зелените шефове за взели решение клубът да бъде обявен в несъстоятелност.

препоръчано

По програма Нефтохимик трябваше да приеме Марек в мач от XVII кръг на Втора лига. Двубоят трябваше да се проведе в неделя от 14:30 ч. Такава среща, обаче няма да има. Школата също се разпуска.

Така някогашното страшилище за всички отбори у нас по всичко изглежда ще преустанови своето съществуване, предава "КотаСпорт".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета Желязков: Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов с първи думи за кабинета "Желязков": Ако правителството мине с някой трик, свършваме 3-4 неща и подаваме оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК