Вход
София
Времето в София 11 o C

Някой да озапти жената на президента

Някой да озапти жената на президента

на 15.03.2018
139979
40
Някой да озапти жената на президента
Автор: "Ретро"
15.03.2018
40
139979

Много харесвам президента Румен Радев и гласувах с голяма надежда за него. До момента той не ме е разочаровал с нито едно свое изказване или действие. Държи се като истински ас и в политиката. Винаги заема мъдра позиция и застава на страната на народните интереси. 

Обаче жена му Десислава Радева според мен определено му петни реномето. И аз имам фейсбук, внуците ми направиха и следя какво се пише там. Включително чета и изявленията на президентшата, които често са доста свободни и предизвикателни. Не може съпругата на държавния глава да пише лекомислени текстчета в интернет. Тя трябва да се държи на висотата на положението си и да пази достойнството на президента. 

Ето например за Осми март крайно непремерено тя написала: „Защо мъжът не може едновременно да е красив и интелигентен? Защото тогава ще е жена“. Не се ли сеща тя, че думите ѝ имат голям отзвук и всеки ще се запита нейният собствен мъж красив ли е, или интелигентен, или пък обратното. Защото явно според нея не може да е и двете. Така първата дама принизява авторитета на мъжа си, а това е недопустимо. Време е някой да се намеси и да я спре. И тя да застане на крачка зад президента, където ѝ е мястото.

 

 Валери Стоименов, Стара Загора 

Сподели:
Напиши коментар »
(40)
1
Чак сега ли загря, бе, сладур! 8-ми март беше преди 1 седмица! Или оПИКаните няма за какво да се заядат!
2
Другарю Валери, след като си гласувал за този толкова харесван от теб президент, що не му провери предварително болестите? Човек и президент да стане, болестите си ги мъкне навсякъде със себе си, няма отърване, няма ОЗАПТЯВАНЕ. Не е намерено още лекарството срещу нЕкои вируси и микроби.
3
Ако нямаш работа намери си.
4
По- важното е някой да озапти всички мутри, калинки и гинки... ЕЖК(една жена каза) не е интересна тема..
5
Валерка аз пък е харесвам, защото не съм гласувал за Радев. Давай Деси!
6
И аз я харесвам. Давай, деси, че си такъв сеир без пари, дето нигде го нема. Онзи ден даваха един френски филм за една високопоставена дама /като теб/, която много искаше да се изяви в оперното пеене. Пя, пя, пя, много забавляваше хората. Твоят филм обаче няма нищо общо с оня. Там имаше много дълбока идея - колко беше самотна героинята и как искаше на всяка цена, дори и с цената на срама, унижението, пошлостта и подигравките на хората да привлече вниманието на мъжа си. Толкова беше безпомощна в глупостта си , горката, извикваше хем жалост, хем съчувствие. Накрая на режисьора му дожаля и направи така, че да убеди зрителите, че тя не се чува, какви ги върши. Което я довърши. Ти на кого искаш да си интересна? На себе си ли? Защото иначе си ясна си отвсякъде на всички... Ставаш само за това, което си. За повече не ставаш, дори и да се пукнеш да се мъчиш. Освен - за да забавляваш хората. Чакаме следващия ти пост във фейса.
7
Сега и се е паднало да се покажи какъв пожар е. Изключена от английската гимназия в Бургас за заиграване със семейни мъже завършила на село сега е във вихъра си. Кога друг път ще и се отдаде такава възможност пред цяла България да се вихри и да пишат за нея. А най-хубавотот е, че и харесва какво прави и как го прави. Всеки според камбанарията си.
8
работа,разбрах,че едва ли не Плевнелиев,е по президент,щото нямаше,първа дама.
9
Повелята на мутрата-плюйте по Президента и съпругата му щото иначе ще ме бие на следващите президентски избори .Давайте слуги.
10
пижете деса под смокиновия лист, загубеняци, джендъри и траверси
11
Късно е за превъзпитание !
12
Валерка всички дебили сте гласували за тоя льолю, търкулнало се гърнето та си намерило похлупак. Аз харесвам шафрантиите, що партийни секретарки изплющях по бригадите що чудо, напълних парламента с червени идиоти. Я вижте с какви рога е окичела предишния си червен дебил, баджанака на Шербета. Скоро ще окичи и Фарчилото, да видим как тогава, ще му се отваря парашута. Моя мъдър дядо, все ми повтаряше за да помня, че една курабия ударят ли я чужди мъди отзад, няма удържане повече.
13
Из аз гласувах за генерал Радев. И пак бих гласувала за него. Мразите го, но не можете да го уязвите. Затова се занимавате с жена му. Ами щом няма друго какво да правите - плюйте по нея. Тя пък ще го придружава по света и ще се кефи.
14
Депутатът от БСП Красимир Янков в взимал пари от партийната каса на Областния съвет във Варна, за да плати СОТ-а в апартамента си. Това става ясно от договор между Областния съвет на партията и варненска охранителна фирма, сключен на 02.07.2015 г. за срок от една година. В договора въпросният обект е описан като частен дом, а за отговорник и лице за контакт самият Янков. Проверка установи, че той има и регистрация на адреса, а разходните ордери потвърждават, че сметките за охрана са плащани с пари на партията. Самият той е против закона за частните охранители. Тепърва се задава нов скандал с него и приближения му кмет на Провадия Филчо Филев, срещу когото днес от ГЕРБ внасят до главния прокурор сигнал за злоупотреби.
15
Дария, можеш ли да дадеш един пример, в който Деса да не е била в грешна крачка и наистина да е помогнала за авторитета на Президента??? То не бяха цигари зад коша за боклук, обувки под наем, че тя няма затворени, рокли, прически, ЗАБРАНЕНИ СРЕЩИ С УЧЕНИЦИ, ОЛИМПИАДИ, вицове във фейса...Да изброявам ли още? И не е добре, че някъде Радев беше казал, че има пълно на жена си, и знае, че тя го "подкрепя". Това ли одобряваш ти? Пътувай тогава! Жалко за Радев!
16
с тая поръчкова тема, това е само на цвъки цървула заповед, да ми яде х.у.я. голем. Малко ви остана, сички на сапун, долна комунистическа гейберсска сган ДA BИ EБA MAЙKATA НАСРЕД ПYTKATA!
17
Какво може да се очаква от една простакеса, и очила да си сложи, простотията й е изписана на лицето!!!!!
18
До 16ти. Ти да не си получил образованието си в ТВУ, чче толкова цветущи прилагателни си научил и ги употребяваш като комунист от филма На всеки километър. Ще ти завиди и най-долния овчарин на пламенната реч която си произнесъл в поста си показваща целия ти умствен багаж. Едно време такива като теб ги възпитаваха в ТВУ-тата за назидание на останалите. Добре са те възпитали комунистите защото родителите отдавна са изпуснали първите ти 7 години и са те предали на комунистите да те възпитават. та те същите са те дялнали прост, но с много витамини. Явно и още псувни знаеш, но от скромност не си ги написал и тях. Но тъй като не си чел много не знаеш комунистите как са трепали интелигенцията на България по заповед на Русия и са ги хвърляли полуживи да ги ядат прасетата. Но това е твърде далеч от болния ти мозък. Живей в грозния си свят с псувни. Никой не е надскочил себе си. И ти няма да го направиш.
19
Долни, гадни, лакоми руски подлоги са представителите на Войнстващата посредственост:Свинята Спаска Импексова, Пъпеша на Деса -Простакеса и цялото им обкръжение! Колко трябва да си проЗд за да те ръководи Деса-Плагиатката !!!
20
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИНО ВАЛЕРИ, И аз като теб гласувах за Радев не затова, че ми хареса а за това, че трябваше да изберем по-малкото зло от голямото което Бойко предложи като майка на нацията визирам Цачева приличаща на травестит. За мое голямо съжаление съпругата Деси се оказа също приличаща на травестит хиляда пъти по-грозна от първата му съпруга Гинка. За нея няма протокол, за нея няма съображение, че съпругът е държавен глава за да се държи на дистанция с подобаващ външен вид. Тази жена позори съпруга си и цялата държава. В историята ни е нямало подобен случай на първа дама. ЦЯЛА бЪЛГАРИЯ Я НАМРАЗИ.
21
Плевнелиев беше безкрайно неудачен избор, с мътно комсомолско и БКП минало, престъпно натрупано благосъстояние и фалшифициран вот. Накратко, поставеният Плевнелиев беше един напълно ненужен човек... нахилен идиот, заеква дори когато си чете речите. Най-често гледаше така, че не си сигурен дали ще се засмее или разциври. Това е защото и той самият не е сигурен, има видими ментални смущения в поведението, лицевите мускули и неадекватните подскоци и хилене... Няма да забравя когато на концерта за Българската коледа, той се смя, и то точно в момента, когато по монитора показваха болни деца. Тогава го съжалих, защото той просто не беше разбрал къде е и за кого е Българската коледа. Според мен, този човек трябва много сериозно да се прегледа и то главно главата... Росен Плевнелиев произнесе реч по случай 139-ата годишнина от смъртта на Васил Левски в качеството си на държавен глава. Произнесе я така, че хората се запитаха заслужавало ли си е Апостола да пожертва живота си за една нация, която в момента се управлява от такива хора. Причината за тези заключения е натрапваща се държавният глава говори за Левски сричайки, запъвайки се на всяка дума. С всичката си наглост президентът извади смачкано листче, от което чете чужди думи. Той очевидно не беше отделил 10 минути, за да прочете предварително това, което му някой друг му беше написал. Думите му звучаха фалшиво, ако въобще може да се каже звучене на грозното сричане, с което Росен Плевнелиев успя да възмути дори най-верните си поддръжници и съмишленици... С номинацията на М.Попова за вицепрезидент, ГЕРБ се опитаха да вкарат някакъв мъжкарски елемент в президентската двойка. Опитът се оказа неуспешен. Няма сила, която да опази тоя левак - Плевнелиев от собствената му инфантилност и автентична тъпота... *** Стигна се дотам, че когато Плевнелиев се появяваше публично, обществото започваше да се смее. Той работеше като човек, който развеселява обществения живот с появата си и с думите си. Обичах да го слушам, защото винаги очаквах да чуя нещо смешно, а той всеки път оправдаваше моите очаквания... По време на първото си официално домакинство като държавен глава, на което прие чешкия президент Вацлав Клаус, Плевнелиев сътвори уникален гаф. "Уважаеми господин президент, уважаеми дами и господа от Полша...", обърка се родният президент, след което се поправи: "Дами и господа от Чехословакия..., от Чехия. Извинявайте, извинявайте, още веднъж извинявайте"... *** Плевнелиев не престава да ръси глупости: "А не прилича на държавния глава да се бърка по никакъв начин в работата на правителството какви самолети ще купува"....А, бе нищожество, Президентът РАДЕВ е главнокомандващ!!! Президентът РАДЕВ е Генерал от ВВС, завършил като отличник на випуска и специализирал в САЩ, където отзивите за него са само положителни. Шефчето на ГЕРБ е бивша мутра, завършила средно с двойки и после влиза с връзки в милиционерската школа в Симеоново (налага му се да влезе на 18 години в БКП, за да го уредят). Има ли смисъл да ги сравняваме? Все едно да сравняваш пилот на самолет с каруцар от Банкя!
22
В Деси няма финес и добро възпитание.Затова се държи така.Жалко,защото ген Радев е достоен мъж.Явно в Деси има качества,иначе не би я избрал за своя съпруга,но не знаем и как точно е станла избора му,тази жена умее да бъде агресивна и манипулаторка.Важното е ,че тя сега се държи твърде авторитарно за президентша,което не е в плюс за съпруга й.
23
В гимназията й викаха лудото Деси .Това стига ли ви?!
24
Права е авторката. Деси трябва да се съобразява, че е жена на не кой да е , а на българския президент. Той е достоен мъж, спечелил доверието на много българи и до сега се е държал като добър държавник и патриот . Тя нека стои малко встрани , без да се натрапва. Иначе , наистина може да му навреди. А той не заслужава това.
25
Стига сте оправдавали Радев с жена му! Щом е с нея, значи я харесва такава, каквато е! Не съм им фен, но и те имат право на мнение! По-лошото е, че той често излобява и държи хамалски тон, който не отива на държавен глава.
26
Само някой тъп мръсен ,долен,умопобъркан дебил ,милиционер,прокурор,съдия,циганин ,ПОМАК,може да гласува за зеленият чорап.
27
Валери, не съм сигурен, че си гласувал за Радев, но се питам, каква работа имаш да се занимаваш със съпругата му.Сигурно редовно четеш ПИК, това е една от любимите им теми.По-добре се вгледай около себе си, ако има жена.Някой съсед може да те осветли!
28
коя беше президеншата до Плевнелиев, че нещо не се сещам..
29
Това не е жена!Това е траверс!!Нагла,нахална,до краен предел проста и го демонстрира-срам за държавата ми!!!Язък,че ми яде парите!!!Да погледне Брижит Макрон и да разбере какво е стил!!!
30
След подигравката Плевнелиев всеки може да е президент.Коментирайте не тази Деси,а Деси Банова?!
31
трябва да се обличат така както се носи ръководителя на Северна КОРЕЯ, строго официално и респектиращо ! А Десито постоянно се облича с едни дантелени рокли, което е ярък признак на упадъчно дребнобуржоазно модно течение. Колко пъти в медиите беше писано за това, но тя показва едно упорито вироглавство и продължава натрапчиво да не се съобразява с градивната критика. Просто, вече е дразнещо това да му се не види.
32
Е, аз пък, както и всички от моето обкръжение - роднини, приятели, колеги, съседи не гласувахме за Румен Радев защото преценихме, че ще е голяма грешка да подкрепим кандидатурата му. И не се излъгахме, предположенията и опасенията ни се потвърдиха неколкократно. Не гласувахме и за опонента му - Цецка Цачева защото преценихме, че е крайно неподходяща за целта. За съжаление, на изборите в България обикновено няма алтернатива за правилен избор поради което и броят на негласувалите е разбираемо висок.
33
заказать продвижение сайта по россии логин в скайпе SEO PRO1
34
заказать продвижение сайта 4 гейм логин в скайпе SEO PRO1
35
Приветствуем Вас, предлагаем Вам профессиональное продвижение Вашего сайта, подробнее о нас http://r-z-r.ru/rackrutka_cayta.html .
36
Интернет магазин кухонной мебели Яхрома http://kuhninazakaz.info/page/internet-magazin-kuhonnoj-mebeli-yahroma/ .
37
томилино эконом такси http://taxi-vovrema.info/page/tomilino-ekonom-taksi/ .
38
Какие лекарства лучше всего при гепатите http://gepatitu-c.net/page/kakie-lekarstva-luchshe-vsego-pri-gepatite/ .
39
Аренда вахтового автобуса урал http://abba-trans.com/page/arenda-vahtovogo-avtobusa-ural/ .
40
работа для девушек без опыта в москве http://web-model.info/page/rabota-dlya-devushek-bez-opita-v-moskve/
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Чапаев стои със страшен махмурлук. По стената пълзи хлебарка. Той вдига пистолета и стреля в нея: – Стига си тропала така с крака, гадино!

 

няма нови новини
Днес: 49
hot
най-четени новини в момента
сега
1740
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Проф. Антоанета Христова и Георги Харизанов с горещ коментар за новите министри и президента - Радев нарочно търси скандали (ОБНОВЕНА)
x
Алкохолът убивал повече от туберколозата, насилието и СПИН накуп
x