Нямало сигнали за натиски и репресии в ДПС

Акценти

Нямало сигнали за натиски и репресии в ДПС

68972
на 10.07.2024
Нямало сигнали за натиски и репресии в ДПС
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

До момента в МВР няма подадени сигнали от членове на ДПС. Това съобщи вътрешният министър Калин Стоянов в отговор на въпрос във връзка с появилата се информация, че е имало натиск върху част от актива на ДПС от страна на съпредседателя Джевдет Чакъров и че ще бъдат подадени жалби в полицейските управления:

препоръчано

"За момента, в структурите на Областната дирекция, както и тук в Министерството, нямаме информация за подадени такива жалби и сигнали. Не знам обаче каква е ситуацията в прокуратурата. Възможно е там да има подадени някакви сигнали, които, евентуално, могат да ги препратят към нас, ние да ги работим, а може самостоятелно те да си ги работят".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 109
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК