Нямало сигнали за натиски и репресии в ДПС

Акценти

Нямало сигнали за натиски и репресии в ДПС

70047
на 10.07.2024
Нямало сигнали за натиски и репресии в ДПС
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

До момента в МВР няма подадени сигнали от членове на ДПС. Това съобщи вътрешният министър Калин Стоянов в отговор на въпрос във връзка с появилата се информация, че е имало натиск върху част от актива на ДПС от страна на съпредседателя Джевдет Чакъров и че ще бъдат подадени жалби в полицейските управления:

препоръчано

"За момента, в структурите на Областната дирекция, както и тук в Министерството, нямаме информация за подадени такива жалби и сигнали. Не знам обаче каква е ситуацията в прокуратурата. Възможно е там да има подадени някакви сигнали, които, евентуално, могат да ги препратят към нас, ние да ги работим, а може самостоятелно те да си ги работят".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО) Политолог пред ПИК TV: Отвращението към изборите е заложено преди четири години, когато Радев излезе с вдигнат юмрук (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК