Няма да я познаете! Бившата депутатка от "Атака" Калина Крумова стана пухкава блондинка (СНИМКИ)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Няма да я познаете! Бившата депутатка от "Атака" Калина Крумова стана пухкава блондинка (СНИМКИ)

341705
на 30.11.2020
Няма да я познаете! Бившата депутатка от Атака Калина Крумова стана пухкава блондинка (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Бившата депутатка от "Атака", тв водеща и настоящ експерт по публични комуникации Калина Крумова, се появи с неузнаваема визия в ефира на Нова телевизия. Благата службица, с която Калинка се сдоби, очевидно й носи не само добри доходи, но и повечко килограми.

препоръчано

Тя се появи в студиото с яркочервена широка рокля, скриваща закръглената й фигура, но по-силно впечатление направи новата й прическа. Крумова очевидно е решена да поостане в отбора на блондинките, като се е лишила не само от естествения си цвят на косата, но и от прословутите си къдрици, които й бяха запазена марка, докато се изживяваше като депутат.

Това не е първата промяна във визията на Калина. И не е първата й битка с килограмите. Още през 2015 г. тя шашна колегите си, появявайки се с рус перчем, от който впоследствие се отказа. От това време датират и видимите промени във фигурата й, което съвсем не й попречи да смени парламентарната трибуна с къде-къде по-спокойна и блага служба.

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това