Няма кой да накаже Цветан Цветанов

НАЙ-ВАЖНОТО

Няма кой да накаже Цветан Цветанов

41641
на 28.05.2020
Няма кой да накаже Цветан Цветанов
Автор:   Данка Радева

"Няма кой да ме накаже", обясни Цветанов пред медиите в разгара на "апартаментгейт".

препоръчано

Прав е бил човекът, не ли?

Борисов тогава се ядоса и го махна от ГЕРБ. "Как няма кой да го накаже - може Бог, може друг, може аз...", каза тогава премиерът.

Всуе.

След година и два месеца чудене прокуратурата най-после обявила, че няма данни за престъпление и няма да образува досъдебно производство.

Сега, изпран за пореден път, Цветанов ще си прави партия, цепейки ГЕРБ. И ще се надсмива на Борисов, който май единствен прояви принципност. И ще се изживява като моралист, ще назидава, ще критикува властта, ще говори за "евротлантически ценности"...

Да си купиш жилище със собствен асансьор за 627 евро на кв.м. при пазарна стойност от 2600 евро, ако си висш държавен служител и си осигурил лобистки закон в полза на фирмата, продала ти жилището изгодно...за прокуратурата не е проблем. И не е никаква търговия с влияние. 

Няма кой да го накаже Цветанов и това е кофти послание към всички, които се чувстват безнаказани. И очевидно ще продължават да се чувстват.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 105
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това